Tancs, biztosan ugy lesz ahogy irod, de meg mindig jobb, hogy egy befottes palack lekvart zabaljanak , szarjanak tole mint a gyumolcs es nem gyumolcs fa leveleit ragassak a kis fergeikkel.
Az olasz ENI a Lehman Brothers kedvenc papírja az európai olajtársaságok közül, ezen kívül azonban még ajánlja a Total, a Statoil, illetve az OMV részvényeit. A MOL minősítése alulsúlyozás.
BP,
tegnap beszéltük a srácpkkal,hogy idén már nem nagyon kell kereskedni!
Vedd ki te is az éves rendes téli szabit!(Már ami a tőzsdét illeti!)
Én is csak csevegni járok ide már egy hete! :)))
nem kissé vagyok elszokva az ilyen lapos forgalomtol majd egy ora és még csak fél milliárdos forgalom sincs... ha elaludnék, keltsetek fel...
Feco!Majd irok, de most nem vagyok olyan állapotba, hogy hosszabban vezessem gondolatmenetem egy egy hozzászólásnál...
THX!
Uuuuuudv. es asitos jo napot mindenkinek.
Na latom erdekes temakrol folynak itt eszmecserek tavolletemben.Romlik a moral.
Bp ! >>> Latom kivagy a "kocsisokra". Hajtanak mi ? Hallottam valakitol, hogy a legjobb modszer beulni egy tarbantba vagy egy ladaba,kimenni a forgalmsba, es a rendetlenkedoket siman lenyomni.Ha feltik a dragat, majd felrehuznak, ha nem, akkor rab@sztak.Ennyi.
Werkaz!>>> Ha nincs ragacs, nagymama vagy anyuci mondjuk barack lekvarja tokeletesen megteszi.Bolti meg szirem-szarom lekvar nem jo , amit oda vagsz a falhoz es szejjel loccsan. Olyan kell amit odavagsz es ott is marad, az az sok cukor legyen benne. Na azt ha folkened a fatorzsre egy tenyerenyi szeles savban, akkor a hangyak lent maradnak.
. Mara meg kivanok kellemes idotoltest. Pldul, a janyokat a friss hoban meg lehet lubickoltatni.
Sok penzt!!
TIPPSAROK