Sziasztok! Waze... Ez is csak én lehetek. Reggel MOL shortot nyitottam, aztán 300 fölött gyorsan be is dobtam, amikor letolták nyitás után, mert befostam, hogy visszakézből vissza is húzzák 500-ig. Erre meg már itt van... :( Mindegy, legalább nem minuszban zártam ;) Mostmár azt lesem, esetleg fordul-e a hangulat, vagy estig esik...
...a legjobb persze mindig az, amikor a saját pénzét kockáztatja valaki....... de szvsz még mindig sokkal jobb annál, mintha "anyagra" cigire, piára ...stb költené vagy játékautomatákba tömné..... sőt...... minden elismerésem az ilyen gyerkőcöknek........ !!!! :))))
egyenlőre úgy néz ki, a piac nem az egyszeri tételeket díjazza, hanem a folyamatos cashflowt vagy annak sztoriját - végülis egy cégértekelésnél ez normális
Ha belegondolunk, hogy tobb eve arasesektol megtepazott idegrendszeru kisbefik nylutak le a penzt anyutol-aputol, hogy ecot vegyenek belole,(ma reggel) akkor jobb ha az eco tulajosok ( az eddigiek) maguk is keresnek egy ideg dokit. Felteve ha....ha Udv;
hm szerintem a kívárás a legjobb most. Van egy nagy egyszeri nyereség ami nem elhanyagolható,viszo nt a projektnek vége. Ugyanakkor jöhet újabb sztori. Ilyen áron nem hiszem,hogy okos dolog megválni tőle. De ez csak az én véleményem. Ne felejtsük el,hogy nincs szarban a cég.
TIPPSAROK