az econak 150 millás nyeresége lett könyv szerint ebből az eladásbol, a plusz 200millio nélkül amit még kap ha megy a rendszer. Na most az eco történetében még nem volt soha ekkora nyereség!
Jó reggelt mindenkinek! Szia neked is daxi szívem :) Ez az eco meglep, a hírnek az értékét nem nagyon tom felfogni ezek szerint, de sebaj, mert ma a Magyar piac a háttérbe szorul :) Mindenkinek jó kereskedést!
Matteo , kuldok egy emailt, deviza ugyben, elolvasd nekem jovoheten mar nem leszel -ig ! De azt majd csak holnap kuldom el. Eco; hmm. Hatha ebbol nekem penz kerul a szamlamra, akkor sem fogom elhinni. Udv mindenkinek, ja es sok penzt!!
Zolko ! Eladtam a Fotexet, 8 honapnyi tanci-tanci utan, onnantol mar unalom az egesz,nem tudok nyugtalansagot erezni,sot nekem az a tegnapi nap is meg csak meg sem kottyant. Lehet , hogy csak en nem hiszek ebben a fabol vasparipaban, es ilyenkor akar meg is indulhat, de en ezert meg mindig csak egy ven csokonyos szamarnak tartom, meg csak nem is lonak , ezt a Rabat.
JP! Ne aggódj! A következő néhány hét sztárpapírja lesz a Rába. Csak nyugalom. El ne add!!! Én folyamatosan csipegetem, de nem akarnak már 700 alatt adni belőle.
TIPPSAROK