Prfeco: Végülis globális világban élünk, a tulajok pedig lehetnek távol-keletiek, de akár magyarok is, ki tudja. Erről a Noveco-ról egyébként van bármilyen infód, a Tőzsdefórumon lehozotton (ami gyakorlatilag egy postafiók-cím) kívül?
te dode, van itt a portfolio.hu-n grafikonrajzoló. használd azt
Törölt felhasználó2005. 07. 08. 14:56
Sziaztok Uj vagyok meg ezen a forumon es a tozsdevel kapcsolatban is csak a tozsdeligan benazom egyelore. Azert egy par hete mar olvasgatlak benneteket A portfolion szoktak lenni technikai elemzesek, es a grafikonokon latszik, hogy azok a www.wealth-lab.com grafikonrajzolojaval keszultek. Biztos lama a kerdes, de en odamentem, beirtam, hogy pplast (meg azt is, hogy otp, meg azt is...) o meg azt mondja, hogy ilyen reszveny nincs az adatbazisaban. Hogyan lehet ravenni, hogy magyar reszvenyekrol is rajzoljon chartot?
Prfeco: A Brit Virgin szigeteket hamarabb megtalálod nyugat felé, de mivel a Föld gömbölyű, így a távol-távol kelet sem rossz irány :) Ez egyébként egy jó szokása a Phylaxiának: a pénzügyi tranzakcióit részvényhígítással, tehát direktben a tulajdonosokkal rendezteti le. Matgab: biztosra mentél, még így is nyerhetsz a bulin :)
Törölt felhasználó2005. 07. 08. 14:13
........ha ez így megy tovább....... a MOL még a sajátrészvény vásárláson is szép profitot fog elérni......... :)))
Szerintem synergonnak az 580 most megvan, ez már nem fogja visszaforítani!Úgy néz ki senki sem akarja már 580 alatt oda adni a synijét,én sem! Esetleg vélemények?
TIPPSAROK