most szerintetek normálisak??? "Júli ustól már nem kell nyolc általános elvégzése sem ahhoz, hogy valaki A és B kategóriás jogosítványt szerezzen, írja a Népszabadság."origo nincs elég marha az utakon mi??? én iqhoz kotném a jogositványt... 120 alatt nem lehetne jogsija senkinek... csek ez felvetné a taxis kérdést is... a budapesti 5000taxisbol jo ha 5 maradna aki megtudna felelni a kovetelménynek... :))))
Bpmc:csak nem a Borso a másik topicban említett favoritod? Jó reggelt mindenkinek! Ez van ha mást csinálok mint gondolok!Tegnap kistoppoltattam magam a longomból pedig megmondtam amíg az otp 7k-t Mol a 18k-t nem vágja addig .....,na ez van :( (még az otp és mol pakkom megvan)
Jó reggelt mindenkinek! . Nem tudjátok mi állhat ezek mögött a több száz milliós kötések mögött a BC-nél? Ha jól emlékszem tegnap is volt 2-3 ilyen? Lehet, hogy emiatt (is) akadt meg 2400-nál???
OFF videokamerákat, fényképezőgépeket előkésziteni, ma tippem egy tornádo... Az ESTOFEX tájékoztatása szerint a mai nappal Magyarország területén egy hidegfront halad át. A front haladása következtében elsődlegesen Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom, Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén területén heves széllökések, jégeső várható. Környező országok: A fenti előrejelzés érvényes továbbá Lengyelország középső és déli, Cseh Köztársaság, Szlovákia és Ausztria teljes területére. Szélsőséges esetekben elképzelhető elszigetelt tornádó jellegű esemény is. FIGYELEM! Ez csak tájékoztatás. Kérjük, részleltes adatokért forduljon az illetékes Meteorológiai Szolgálathoz. Forrás : RSOE / ESTOFEX a képeket a mailcimemre várom!thx
Törölt felhasználó2005. 06. 21. 19:18
Helló! Tudja valaki mikor nyílik a fotexnet áruház?Ha igen légyszi írja már meg. Köszi
TIPPSAROK