Az fhb-ben tegnap is 1450 volt az ellenállás, ha most megint csak visszapattan róla akkor jól meg lesz erősítve. De előbb utóbb át fogja vinni. (Bár lehet előbb visszanéz 20 - 25 ig.) Sztem :)
Sziasztok. A napokban vettem(a mostanihoz képest jó áron)FHB-t. Amin csodálkozom,hogy egyenlőre nem úgy megy mint kés a vajban... Szerintete k mi az az árszint,ahol kissé gyengül ez a marhanagy ellenállás felfelé? Merthogy borzasztóan veszik,de eladó is van dögivel:((
Werkaz, akkor Te már hátradőlhetsz! (bár nem szép Tőled, hogy nem akarsz segíteni a felsőbb szintek áttörésében :) Nekem még van félretéve 68-ig minden szintre egy kis rávétel :)
Nem a cím szerinti témához szólok, csak köszöntök Mindenkit, mivel (átmenetileg) itthon vagyok. Ezen magasságokhoz nem is tudok hozzáfűzni semmit, azaz inkább nem teszem közzé. Üdv és szép nyarat Mindenkinek.
Otp-t akartam venni 6900-en, de mire begépeltem felcsúszott 6915-ig, most meg már 6930... Szerintem újra lesz kajdi benne (A Matávval szemben, ami lassan elkezd süllyedni)
nagyon egyet értek veled Laurion. tegnap 62 akartam venni ma már 63-on és nagyon ugy néz ki hogy még 64 sem kapok :( pedig kéne nagyon kéne !! min. 2 szeres a vételi oldal mint az eladási kedv.
TIPPSAROK