biiirná a májad mi??? ;) az enyém is... ;) ha pár napra logatnátok a forumon is a papirt biztos megremegne 1-2kéz... szova csit:) amugy is egymásnak adják veszik a kicsik... most pihi van:))
bocs a kérdésre nem válaszoltam... tok mindegy mivel kezelem, akkor is ilyen marad... az ékezet kezelő pedig cseszik mukodni a tvn.hu-n... :( ellenben még igy is ők a legmegbizhatobb free tárhelyszolgáltatok!
a HVG-t le fogom szedni, csak azt nem vágom mit rakjak a helyére... igazándibol a portfoliotol kértuk a hireik rss-ét, de ezidáig semmilyen visszajelzés nem érkezett töllük-félek ez egy kategoruikus nem... :((( kár mert a legjobb hirforrás lenne,lehet szavazni, hogy melyik portál hirei érnek fel a portfolio.hu-hireive l, ha megszavaztátok és a portálnak van rss-e illetve rugalmasak és adnak nekunk egy csatornát, akkor az kerul a hvg -illetve eredetileg a portfolio- helyére!
Ez úton szeretném megkérni a portfolió szerkesztőit. Nézzen ek utána, miért késik a Forrás RT osztaléka És hogy hol tart az ÁPV-s forrás OE csomag eladása. Erről, ha lehetne egy cikket. Köszönöm
Ja és fhb ről hasonló a véleményem mint daxnak,de sztem azért lesz még egy megálló (kis profit realizálással) 30 - 50 között. De 1420 alá semmiképpen sem várom. Anno 14250 -nél volt egy szint ezt a tizedelés után is tartja. Ha 50 után nő a forgalom akár a 1550 -et is megütheti. Onnan nagyrészt visszafordult eddig. (kivéve mikor a historikus maxig húzták)
Előrebocsátom van pár (Tíz) k ecom. De. Sajnos az eco újabban így működött (2004.09 től követem): rally nagy forgalommal majd 6-8-10 ft (sőt több) csorgás, alacsony forgalommal, rally alacsonyabb csúccsal. Sztem akkor lesz trendforduló ha a csorgások utánni rallyk csúcsai már magasabbak lesznek. (Persze sztem is irány a névérték.. sőt a történelmi max :)))
TIPPSAROK