Szerintetek a mai és a tegnapi emelkedés a fordulat jele?
Törölt felhasználó2005. 05. 18. 12:13
Máté kolleginám tegnap óta rágja a fülemet,hogy ricsi-ricsi vegyünk-vegyünk,az elemzés már rég óta helytálló,miszerint 24000-nél ellenállás van,és ott venni kell,mert jelebtősebb elmozdulás várható, szerintem ez a jelentősebb elmozdulás,(reggel fel akartuk rakni,csak nem működött a portfólion az adatletöltő) délután felrakjuk ,hogy hol van ellenálás.
Mit szóltok az EGIShez?Igen kicsi a forgalma,ugyan akkor,itt van ez a fránya 16700környéke ami ugye ellenállás,és forgalom nélkül nem igazán fog áttörni rajta!Érv a forintgyengülés,plus sz a richi is szépen el kezdett emelkedni (bár abban sincs túl nagy forgalom és az is a 25200 ft körüli ellenálást kóstolgatta)!
felraktam egy mailt amit kaptam4 Hát nem édes:o) antennát osztalékra.......... . egyébkjént minden brókercég beszervez aztán meg leszar ez a megfigyelésem!
Cápanézőben voltam, Nem frissítitek az oldalt, egy két újabb charttal?
Törölt felhasználó2005. 05. 18. 10:36
Kedves Daxturbo! x.y. brókercégnél van egymillió forintom.Vettek érte nekem antennát, osztalékra, privatizációra stb....Nem voltam túl elégedett, pláne most hogy már csak 4200 Szoktam olvasgatni a fórumot, de nem írok be soha,igazábol nem tetszett a stílusod.Ettől függetlenül megcsináltam a borsodchem day tradet amit írtál 1000db-al 2030-ról és zártam 2100on, aztán másnap vettem 200db molt is ahol mondtad, 800-on, kicsit megilyedtem amikor ment tovább 700ig, de végülis jó lett nap végére. Megpróbáltam ma ezt az fhb-t is de csak 100 darabbal, eddig jónak tűnik. Azért kezdtem el írni neked, mert jók voltak ezek a trédek amiket megcsináltam, de nekem napközben dolgoznom kellene inkább, mint ezt figyeljem. Szóval az a kérdésem hogy ahogy olvasgattam a fórumot, úgy gondolom Te ilyen bróker féle vagy,lehetne róla szó hogy át transzferáljam az antennát és innentől Te kezeld ezt? Nincs email címed,vagy telefonszámod? Köszö nöm előre is, és bocsánat hogy a fórumon zavartam!
Jó reggelt mindenkinek! Mint írtam tegnap átpakoltam részben a bocit egisbe meg richibe!Úgy néznek ki ,hogy a gyengülő forint miatt észbe kaptak!:)))(Ma adtamm még el bocit!)
Törölt felhasználó2005. 05. 18. 09:41
Helló! Nem fasza az adatletöltés a portfolion, úgyhogy most nincsen napizós chart. Szerintem,a lentről hozott borsikat valahol 170 közelébe ki lehet pakolni,legalább a felét. A molimoli a gyors fordulás után elérte a 200,amit tegnap írtam,passz. Az egissel semmi gond,még mindig 17500-ra várom,az fhb meg olyan amilyennek gondoltam, már csak meg kell jöjjön a forgalom!
TIPPSAROK