Elszállt, ami írtam. Szóval. Nem akarok okoskodó lenni, csak hetek óta beszűkültünk 16300-500 közé. Én a felfelére láttam nagyobb esélyt, beOTP-ztem magam 6000-nél, de tudtam, ha elindul lefelé gáz lesz, tegnap ki is ütött a stop 5980. Utána ráshortoltam BUX-ilag, meg ma is. Lehet, hogy kimaradtam 1-200 pontból, amit ti kerestetek meg, de innen volt kisebb kockázata a shortnak. Ny.jános. Ha azt írod, hogy ha a shortot tartanád, akkor hízlaltad volna. Az azt jelenti, hogy most el akarnál adni. Akkor miért gondolkodsz vételben? A pozid magyarázta be az irányelképzelésed.
Nem akarok okoskodó lenni, tényleg. De hetek óta azt néztük, hogy 16300-500 közé beszűkültünk és meg se moccantunk. Én a felfelére láttam nagyobb esélyt, 6000-nél beOTP-ztem magam, de tudtam, hogy ha lefelé indul, akkor gáz lesz, tegnap 5980-on ki is ütött a stop. Utána és ma benyitottam a shortokat is. Persze kimaradtam abból, amit ti nyertetek, de itt volt nagyon kis kockázatú a short.
Pénznyelő! Igazad van! Azonban ez tegnap még nem nézett ki hulló késnek, amikor zártam. Ha még tartanám, akkor hízlaltam volna! Így késő bánat! Majd jön a követkeő lehetőség! Az mindig lesz, ezen meg túl kell tenni magunkat! Nem is kesergek itt, mert nincs értelme, s mások is inkább véleményekre kíváncsiak, nem pedig erre! De azt én most nem tudok mondani, mert nem lenne érzelemmentes...
Ny.janos! Nekem még savanyúbb lesz a citrom! Még nem meséltem ,de van egy vad citromom, ami télálló, és most fog teremni először...(Tancs : Elférne egy a kertedbe? ) :)
Szerintem meg kár áltatni magunkat! Ezt elszúrtuk és kész! A shortot kellett volna tartanai, s most vigyorognánk mint a tejbetök, ehelyett olyan képet vágunk, mint aki citromba harapott! Ha azt nézem, hogy 4 k-t zártam le, akkor tényleg elég savanyú a citrom! :(
Hello Mindenki! Nekem is csalódás a jelentésük,de... Tav aly kb 80 milla nyereség.A működési feltételek foly. javulása.Q1 csak 4 milla. Erste feneketlen optimizmusa. Mindeze k azt sugallják nekem, hogy lesznek jobb Q eredmények is.Pláne, ha netán év végére túlszárnyalnánk a 2004-es eredményt is.(még olyat is el tudok képzelni, hogy tech. tényezők miatt bizonyos tételek nem lettek elszámolva Q1-ben.)
TIPPSAROK