Lau! Ollózni én is tudok, de az igazi vevő tudod jól nem ezekre a hírekre jön. "A Synergont tartja a legjobb vételnek az Erste a régióban, ugyanis 523 forintos jelenlegi árfolyama és 794 forintos célárfolyama között 51,9 százalékos a különbség." A 480-ra már ki sem merem számolni mekkora a haszon. :-)))
Nem is a könyvnek kell hinni, hanem a számoknak. "A várakozásokat minden szinten alulmúló gyorsjelentést tett közzé az első negyedévre vonatkozóan ma a Synergon. A társaság ugyan mind üzemi, mind adózott soron pozitív eredményt ért, a számok azonban alatta maradtak az előzetes elemzői várakozásoknak."
Én (elvileg ) mára vettem, de még nem tájékozódtam eléggé a chartokban, tehát nem szívesen foglalnék még állást. Mára (poziban persze) bízom egy 16267-es promt visszatesztben (a leszúrásról is szépen visszapattant).
Szia Tancs! > Nyitottál 600 körül? Én igen ...:( Helyesebben: Én igen :) Elég régóta nézegettem, hogy fordulni kellene, de most hogy nyitottam, nem hiszek benne.... te elképzelhetőnek tartod a napon túlra tartást?
Az OKÉ , hogy most 2220 és a 2150-es szint felé tart, ugyanis ez a következő hegynek a völgy része:). A VCP érdekeltségéhez tartozók érdeke az árfolyam ide-oda rángatása, jó ki s határidős trade nagyban. A 3000 is indokolt lesz fundamentálisan, szvsz ott lehet a kiszálló. a VCP és a BC tele van pénzzel, a TVK csomag eladása után 'osztrák' sógoraink még jobban tele lesznek. A BC dolgozói ösztönzői programja is növekedési sztorikat fog gerjeszteni. Heinrich a TVK-t tartja, a MOL-t eladta, jó kis tulaj, aki érdekelt az árfolyamban, a BC pedig elég tiszta és korrekt módon tájékoztat mostanában: összességében jó cég, most a BUX egésze szar,nem a BC. egy kis szelvényvágás és ímhol a 2150:) MOST ennyit ér, de a pénzügy a jövőbeni pénzáramokra épül, a tőzsde pedig felfújható sztorik színtere (részben:)). Tudsz tippet adni JP másra? OTP 5800? EGIS? minden inog...
tényleg olyan, mintha direkt nyomnák le, aztán egy szint után már a kényszerzárások is viszik tovább... a 180 napos is szépen csökken... mindjárt 5-sel kezdődik...
Kedves Maverick8, nincs kedvemre ami az OTP-vel történik, de egyenlőre keményen tovább vásárolok (5850-en pl.) Most kockáztatok, bár a jelentés előtti időszak rizikós. Legrosszabb esetben éves szintű befektetésnek tartom. Veszteséggel semmiképpen nem adom el, mert tudok várni. Ha esik tovább veszek, eltökélt vagyok.
TIPPSAROK