BP! Neked egyelore gratulalok a kisujjadhoz. Mert szerintem az Eco elorejelzest nem volt mashonnan , hat bocs, hogy igy irom; kiszopnod. Gratula megegyszer.
wazeg azért nem lennék annak a helyében aki 90en bevásárolt hogy majd 120on eladja azt ránéz most hogy még 60at sem kaphat érte pár nap mulva meg 30ért is ugy kell rásozni valakire, vagy ne adj isten belecsücs... volt már rá példa nagyobb részvényeknél is... 5évig csücsülsz mire ujra beszárra megy a részvényed és örülsz mert azt hiszed hogy visszajött a pénzed pedigg mekorrát buktál rajta még ugy is...
virágokat az öltözőbe kérném... az eco szlogenje cél a bux után szabadon cél hogy buksz...:))) mondom a matematikai alja 30 vazeg a részvények száma duplája lett az érdeklődés a felére esett ez az uj kibocs(120) negyede ami 30forint... :))) Nem másztak ezek ki a csődből csak jól takarták le a pöcegödröt...
Mork! Én zártam, s nem vártam meg, hogy a stopomig menjen, mivel rosszat sejtek/látok. Zártam 440-nél, így elment a tegnapi nyerőm, meg még egy kis ráadás. :-((
mi a f*sz van ezzel a papírral?! az utolsó pillanatban jöttem el a könyvből. (54-53-on álltam bent) . gyerekek, 51-re hiába álltok oda, mert az ma nem játszik.
TIPPSAROK