Szia tomka2000, Ha hiszed ha nem ugyan ezen dilemma elött állok én is!Szvsz olyan 26k ig azé el kéne mennie.Szerintem!:)) )Úgy néz ki ma a 25100 a bűvös szám amit nehezen akar átlépni!Megfogadtam magamnak,hogy amíg ilyen minimális a forgalom és ilyen trend nélküli a kereskedés a béten addig,a tőkém max.50%-ig ülök bele papírokba,jelenleg:O TP,MOL,RICHTER,EGIS. Ez lassan megtörtént, úgyhogy valami egyértelmű trend kéne már ahhoz hogy belevegyek még!Mondjuk a q1 jótékony hatása!
Ha önálló piaca lenne, akkor igazad lenne, csakhogy a részvény hati nálunk kizárólag átkötögetésekre használatos (még a nagyoknak sincs igazán önálló piaca). Úgy '99-2000 környékén a MOL-lal lehetett hatin is kereskedni.
Zsosz és mások, akik írtak már erről a 4700-as júniusi AH-ról. A határidős részvényáraknak nincs olyan jelentése, hogy azért ennyi, mert júniusra 4600-ra várják. Az azért volt annyi, mert a prompt meg 4500-4600 volt. És akik hatin átkötögetnek azok az időarányos kamattarcsival növelt áron teszik ezt. Ennyi. Ha 2000Ft osztalékot fizetett volna, akkor is 4700 lett volna a hatis ára, úgy, hogy szinte biztos, hogy júniusig messze nem lesz annyi. Most meg 2000-el kevesebb.
TIPPSAROK