hogy ti miken tudtok fentakadni... akkor ma unnepéjesen belyelentem, hogy mától én leszek a gerendas akár muszály akár nem muszáj...:))) /má ha eddig nem lettem von az...:)))/
Nem is vagy egyedül. Egészségedre!:) Igen -igen valami ilyesmit véltem én is felfedezni. Úgy látom, ha naponta nem is mindig lehet használni, heti összevetésben azért ki jönnek belőle érdekességek.Pont a februári események miatt kezdtem ezt is figyelgetni. Mellesleg úgy látom egy-egy csík előtt, napon belül komoly iránymutató is egyben. Bár ez csak mérsékelten érdekel. Ha az adrelanin szintem nagyon lent van akkor játszom ilyesmit.:)
Én is sört nyomok éppen, modjuk csak egyet, mert egyedül nem alkoholizálok. Azért ezek az adatok azért eléggé használhatóak így is. A fébruár végi nagy felfutásnál pl. ügyesen ki lehetett belőle következtetni, hogy 17500-ig agyba-főbe nyitogatták a shortokat, naponta sokat nőtt a nyitott kötésállomány, aztán 17500 és a csúcs között hirtelen csökkent (shortos stoppok, kényszerzárások).
matgab szerint szálka. Google statisztika szerint gerenda: muszály: összesen: kb. 21 800 találat, muszáj: összesen: kb. 158 000 találat. Még egyelőre a jó helyesírás van többségben. Ez nem szomorú, hanem elkeserítő.
Ezt még mindig csak félig értem. Menségemre egy-két sör már beljebb van.:) Ezek szerint vannak olyan rendszerek, ahol egy zárás helyből nem zárással indul, hanem külön ügyletnek számít.Hm érdekes. Nem nagyon tudom ez mire jó.A plussz költségeken kívül. Mindenesetre én így ebben a formában ezeket az adatokat cseszhettem. Na mindegy assszem iszok még egyet!:) Köszi
Én értem. Régen adózási szempontok miatt, most meg valószínűleg hanyagságból sokszor nincsenek összepárosítva a kötések. Tudok neked az én számlámról is mutatni olyan kivonatot, hogy nyitott pozi: Vétel 5, Eladás 5. Ami ugye 0, csak nem párosították össze, így 10. Lehet, hogy ma a nagy unalomban jobban párosítottak. Mint a nyulak:)
Fiúk, lányok! Jól jönne egy kis segítség.. Mostanába n azt vettem fejembe, hogy nézegetem a BuX lejárat forgalmi adatait.Hogy miért még nem tudom, majd csak kijön belőle valami...:) A lényeg: hogy a vérbe lehet az, hogy ha múlt hét pénteken a nyitott kötésállomány 21.502db volt, a mai összforgalom 222db., a jelenlegi nyitott pozi meg 20.787db?! Én ezt nem nagyon értem. Az adatokat innen szedtem, de a Magyar Tőkepiac ugyanezt írja. Érti valaki?
A társaság 2005-2007 között a gyógyszerkészítmény gyártás korszerűsítésére és kapacitásbővítésére folyóáron mintegy 6.1 mrd Ft ráfordítású fejlesztési programot valósít meg. Az Egis a 2006/2007, a 2007/2008 és a 2008/2009 üzleti években a fejlesztések megvalósulása után társasági adókedvezményt vehet igénybe, amelynek összege a program keretében aktivált beruházások ráfordításának 35-40%-a lehet, de az egyes években legfeljebb a tárgyévi adókötelezettség 80%-a. Ez azé jó hatással lehet az árfolyamra!Nem?Szeri ntem!:)))
Nem tudom ki hogy van vele, de a muszályba muszáj belekötnöm, mert nagyon gyakran írják ly-nal, pedig azt nem szabad úgy írni!! Bocs zsosz, nem kötekedni akartam, csak már többször láttam így a fórumon, és mindig szálka a szememben...:)
TIPPSAROK