Kösz a gyors választ, most nézem az oldalt. A Brókercégek szolgáltatásai egységárasak vagy végig kell nézni az összes weblapot a választáshoz? Vagy van tipped, hogy melyik a legolcsóbb? Bocs, hogy rombolom a topic színvonalát:)
Állampapír aukción csak brókercégek vehetnek részt. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy megbízást adsz a brókercégnek arról, melyik állampapírból jegyezzen neked, mekkora értékben, milyen árfolyamon. Az egyik héten a 3,6,12 hónapos futamidejű diszkont kincstárjegyek, a másik héten az államkötvények aukciója zajlik. Utána tudsz nézni a legutóbbi aukciós hozamoknak, ill. árfolyamoknak gazdasági oldalakon. Informáci ók az állampapírokról: www.allampapir.hu
Kösz a tippeket, az elsőt már el is követtem tegnap, nem sikerült elvernem a pízt, de nem adom fel! A 3. pontnál nem értem, hogy az inflációt miért nem hozza? Namostlebukok , de mindegy. Állampapírauxió, hogy néz ki? Hol van, mikor? Milyen weblapon van róla infó, stb... Az időtáv az kiszáémíthatatlan (sajna) lehet, hogy 1 nap lehet, hogy 3 év, de úgy tudom az állampapírokat lejárat előtt is el lehet adni. Üdv
Szia Gomboc! Én a Matáv, Richter, Synergon esetében (természetesen poziból mondom :)) emelkedésre számítok. A többiről nem tudok érdemben nyilatkozni. Persze ez csak az én véleményem, s mint olyan óvatosan kezelendő.
Szia klajos, Egy technikai jellegű kérdésem lenne. Friss chartrider.hu felhasználó lévén, azt szeretném megtudni, hogy pl. a 9735-ös és a 9605-ös ajánlást (de úgy általában a be és kilépési pont ajánlásokat)hol lehet megtalálni a chartrider.hu honlapon belül. Üdv.:
Törölt felhasználó2003. 10. 29. 10:53
sziasztok srácok! megírnátok hogy mit vártok a közeljövőben a blue chipektől és egy két kisebb papírtól pl phylaxia, synergon, fotex. nem nagyon tudtam figyelni a dolgokat mert össze vissza vizsgáztam és kezdenek a pozijaim bukóba átfordulni. mit csináljak? még van felhasználható pénzmagom is
TIPPSAROK