Köszi, már nem lesz rá szükség. Csak tudni akartam, hogy a tegnapi majd 20%-os "emelkedés" után milyen eladók vannak a piacon. Megtudtam: nincs eladó. Vagyis most már van. A 24 db-omat szívesen odaadom 2865 Ft-on az érdeklődőknek.
Jobbat mondok: 1.) irany a kocsma 2.) add ki uzsorara 3.) a lekotes kicsit maceras lesz, nem fogja az inflaciot sem hozni. Csak a nyug lesz vele, mert a penzmosas ellen eletbe lepet torveny miatt magyarazkodhacc, hogy honnan a piiz. A reszveny es a Mol nem rossz bar en az Egist es az Antennat ajanlom nehany honap tavlatban, de inkabb allampapirba rakd, az ugyis jobb hozamot ad mint a bank. (Szerintem egy nyiltvegube tenni az is jobb, mint a bank..) Bar az azert kis segitseg lenne, hogy pontosan (!) milyen idotavrol van szo...
Törölt felhasználó2003. 10. 28. 15:41
Tudna nekem valaki egy kis infot adni? Equitasnal vagyok, es a tdt miatt az egyenlegem -4000 korul van.:( Ilyenkor mit csinalnak? Eladnak a reszvenyembol, ha igen melyikbol? Hitelt szamolnak fel? Koszi az infot!
Kösz a választ! Én is erre gondoltam, csak a kérdés, hogy melyik banknál? A K&H és az Erste 9%-feletti hozamra is képes, persze éve 9%:), de lehet, hogy van jobb is... Egyébként a betétbiztosítás az 1 vagy 2 guriga mostanában?
RÁBA is talán újra lábra kap és végre el fogja foglalni méltó helyét az 1000Ft felettiek klubjában.
Törölt felhasználó2003. 10. 28. 09:09
Jó reggelt mindenkinek! Remélem egy kicsit hosszabb ideig fog tartani a korrekció. :) Én optimista vagyok. Úgy gondolom, ma a vevők lesznek túlsúlyban.
az egyik számlavezető bankomnál lekötném a pénzt 1-2-3 hónapra. már csak a könnyen elszámolhatóság érdekében is. ui: valójában azt tenném, amit a saját pénzemmel teszek; Mol-t vennék rajta, úgy 6500-6600 között. 1-2 hónap és ismét kb. 10% profit néz ki belőle.
TIPPSAROK