ez jo de ennel sokkal durvabb zsugara szamitok refinanszirozas kapcsan mar most is a focsapas a refinanszirozas a TJBnel ha TJB lenne valamikepp a kozponti kiralyi refinanszirozo bank lenne valami jsz,tv vagy rendelet vagy akarmi, aminek veletlenul csak a TJB felelelne meg - I felevben volt saccra 50 FT EPS ha ezt II. fe-ben is behuzza az 100 Ft kiralyi refinanszirozokent meg sok 100Ft lenne ha ezt kifizetne osziba, szepen kicombosodna a gigabank, meg a vonaton ulok is vidamak lennenek mar aki beszall lenne beszallas igen magas arakon is
Nem kell vele foglalkozni! Attól se jobb, se rosszabb az embernek, ha mások elmondják a saját véleményüket. Én visszavettem egy kis megfigyelő pakkot, de a többit csak jóval lejjebb tervezem.
Sajnos a rántás után elindult a lecsorgás, ami miatt megint türelmet igényel. Nem akarok csúnyákat mondani rá, mert kicsit megint kerestem rajta. Viszont a rengeteg kötözködő hiénát nehéz (rossz) szó nélkül elviselni.
Nem a bekker áram a lényeg írtam ,a lehető legrövidebb időtávra jelen pillanatban a fél órás charton alakulhatott volna ki egy formáció. Nincs még minden veszve ,de a tegnapi napon sajna leült a hurrá hangulat,mint macika is írta itt. Nagy pakk cserék voltak 770 ft felett,egésze a 824 ft os limitig ami beragadásra adhat okot és így a profit realizallók max majd csak hírre jó hirre ugranak vissza a papirba. Egyébként valószínű leül vissza az illikviditasba a papír.
TAKAREKJZB