A kivezetésnek is van realitása, de szerintem egy év múlva vagy később. Addig azonban - különösen év vége-felé - szerintem lesz realitása a 750-es árfolyamnak is. Meg kell nézni, hogy tavaly is év vége felé emelkedett, elég drasztikusan. Szerintem most tesztelték, hogy meddig lehet felhúzni. Máskülönben mi a fenére emelkedett volna felső limittel. A név megváltoztatás sem ok, mivel az már az emelkedés előtt pár héttel megtörtént.
Ha őszinte akarok lenni,akkor én a szép jövő helyett csak a szép árú kivezetésben bízok.Ott a szépséges OTP,az is miket kezd szívni az árfolyamot tekintve.
Igen,de vissza is mentem 581-re és kivettem az 580-as vételeimet,mert kezd viszkedni a tenyerem egy nagyobb Appeninn pakkra vagy esetleg 2600-on Mol-ra.
Kár velem foglalkozni ,senki nem is mondta,hogy tedd ezt,viszont elég sűrűn teszed :) nem gond engem nem zavar :) az,hogy meg neked külön bizonyítsam azt felejtsd el ,mert egyáltalán nem érdekel ,hogy elhiszed e vagy sem :) nem azért tőzsdézek,hogy neked megfeleljek hidd el :)
Biztos magadból indulsz ki,valószínű te így szoktad ;) inkább tanuld meg észrevenni a kereskedésben azt,amikor egy kitörés tényleg jól néz ki,mint pl itt a kitöréskori 15 % os nap,és utána másnap délutánra a papírhoz képest rendkívűl magas délelötti forgalmat,visszaadják délutan. És akkor realizalni a papírt hiaba hitted még egy óraja,hogy ez most igen jó lesz. :) de ha nem akkor további jó álmodozásokat a piacon :)
Bármit csinálok, az még mindig jobb, mint utólag beírni a kamu pozició felvételeket, hogy igazoljam az internet arctalan tömege előtt saját magam nagyságát - mint teszik azt egy ketten...:-)
TAKAREKJZB