Tilray. Canadai cannabis termesztő, forgalmazó vállalat.
Ipo 17$-on, első kereskedési nap 22.39-es záró. Járt már 300-on is (max), legmagasabb záró 214.06$. Jelenleg 100$ környékén tanyázik, néha gondol egyet akkor hasít 30%-ot, másnap esik 20%-ot. Én chart alapján azt látom, hogy megvolt a korrekció a kezdeti napok túlfűtötte rallyja után 84-en kitaposták az alját, most pedig erős támaszt épít 100 körül. Szűk 110millió részvény van, ebből 75millió a Seattle, Wash.-based Privateer Holdings Inc. -nál. Kanadában és Európában is árulnak illetve 2018.09.18.-tól az Usába is importának. Elemzői várakozásokat szinte pontosan hozza, szép fejlődés áll a cég előtt. Az Amerikában megindult legalizációs folyamat dominóként tárhatja egyre nagyobbra a lehetséges piacot.
https://www.marketwatch.com/story/tilray-ipo-five-things-to-know-about-the-first-pot-company-to-go-public-on-nasdaq-2018-07-10
https://www.investors.com/news/tilray-gets-ok-to-import-cannabis-for-first-u-s-clinical-trial/
Nagyon bízhatsz benne! 👍 A Blumennek valszeg “a szeme sem áll jól“, ha nőkről van szó. 😂🤣😂 Ja, és a nők a pénztől tudnak igazán elborulni! 😒 Persze, akinek jachtja van az nyugodtan aludhat. Amíg vagyonmegosztásra nem kerül sor...😉 Kicsit férfi-soviniszta hozzászólás lett.
Nálam az MA50 az 70.24-nél van, az MA200 pedig 46.98-nál. Most strong buy, de éppen a semmire emelkedik. Ha felhúzzák 70 fölé a köv napokban, akkor szerintem ez egy színtiszta speka kör, ami a 55 környékéről indult, és amint kijön a 2. fázis eredményeiről a hír, utána felrántják 1-2-3 napig, aztán kitömik a népeket újra. Én speciel teljes pakkal megvárom a 2. fázisről a hírt, ha közeli, akkor a 30.000-es első dózis beadását, ez a két esemény két héten belül, kb egy időben várható. Aztán élesben figyelem, hogy mikor érdemes kiszállni átmenetileg (akár teljesen). Nem akarom, hogy megint kimaradjak egy +50%-os kör realizálásából, mint a nyaralás alatt. Plusz nem sok bizadalmam van a pre-licenc kérdésben. Ráadásul a júliushoz képest most x 2,5-es pakkal ülök benne... Jobb lesz ma egy kövér veréb, mint “ki tudja mikor“ két túzok...👆 Van benne egy cup with handle lehetősége: 55-70-85. Tegnap “készült el” a handle, szóval 85-90 környéki felszúrásra bazírozok.
Áh, nem iszom egy kortyot se (nem az én stílusom), nagy pénzszórást meg nem tartok, a sima számlám egyelőre csúnyán minuszos az évre. TBSZre érkeznek a nagy lóvék valahogy, de jobb is mert azután nem kell adózni. 😎
Köszi az infókat. TA is alakul, tegnap MA50 (68.93), MA100 (68,04) és MA200 (67,19) felett tudott zárni, bár ezeket oda-vissza átviszi 1-1 jó vagy rossz hírre, de ha most pár napig nem jönne hír, akkor elkezdhetne működni a TA és emelkedhetne tovább 70 fölé.
MRNA: https://www.modernatx.com/cove-study Nos, +1300 fő sikerült egy hét alatt, még abban sem vagyok biztos, hogy a maradék, közel 2800 főt “leoltják” köv. egy hétben, pedig a teljes triált (2. dózissal) okt. 27.-re tervezték. Úgy tűnik, hogy behúzott kézi fékkel közlekednek bő egy hónapja. Biztosan van valami oka...🤔 Viszont a 2. dózissal meghaladták a 15.000-et, szóval akár 2-4 héten belül be adhatnák a kérelmet a pre-licencre (jelenleg 3000 főről kellenek eredmények), ha beszámítjuk a 2. triál 600 főjét, akkor már közel 5000 tesztalanyról lesz adatuk okt. első heteire (letelik az 1. dózistól számított +57 nap). Sok a kérdés: hogyan szigorodik az FDA-eljárásrarend, milyenek lesznek az eredmények, egyáltalán akarják-e, mikor jön ki a hiv. tanulmány a 2. triálról, stb. Meglátjuk, hogy miként akarják szívatni a piacot... Viszont: ez valami rassz-átalakító vakcina is lesz egyben, mert a most közzé tett kimutatásban a feketék aránya 30%-ra ugrott, a latinóké 40%-ra. 😂🤣😂
Ma este megnéztem az összesítőt és szept 14-től a mai záróig, 35%-os hozamot sikerült elérni. Volt egy összeghatár amit 3. alkalommal próbáltam átlőni és "fölé zárni hetesen is" és meg is lett szép forgalommal, +15%-al! Holnap megyek napközben és bulizok egyet Gyálon, kicsit megtáncoltatom a kedvenc nőimet. ;) Na pacsi mindenkinek!
Ja am skacok csak egy apró tipp, sokkal színesebb és jobban átlátható lenne a fórum, ha mindenkinek lenne avatarja. Örülnék, ha páran választanátok képet a nevetek mellé. :) Köszi, jó hétvégét mindenkinek! ;)
Szept 28an 10:30 perckor lesz a bejelentés állítólag hogy sikeres volt e a szavazás... Az árfolyam jó kérdés merre megy. Ha sikeres akkor 60, 85 is lehet, ha nem akkor felezhetünk is innen... De ki az a rves aki ne akarna innen duplázni??? ... A másik lehetőség hogy sikeres, és beverik az árfolyamot.... Izgalmas lesz a het eleje... Még annyit olvastam hogy ha sikeres akkor pár napig nem lehet vele kereskedni a ticker váltás miatt...
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája)
Ipo 17$-on, első kereskedési nap 22.39-es záró. Járt már 300-on is (max), legmagasabb záró 214.06$. Jelenleg 100$ környékén tanyázik, néha gondol egyet akkor hasít 30%-ot, másnap esik 20%-ot. Én chart alapján azt látom, hogy megvolt a korrekció a kezdeti napok túlfűtötte rallyja után 84-en kitaposták az alját, most pedig erős támaszt épít 100 körül. Szűk 110millió részvény van, ebből 75millió a Seattle, Wash.-based Privateer Holdings Inc. -nál. Kanadában és Európában is árulnak illetve 2018.09.18.-tól az Usába is importának. Elemzői várakozásokat szinte pontosan hozza, szép fejlődés áll a cég előtt. Az Amerikában megindult legalizációs folyamat dominóként tárhatja egyre nagyobbra a lehetséges piacot.
https://www.marketwatch.com/story/tilray-ipo-five-things-to-know-about-the-first-pot-company-to-go-public-on-nasdaq-2018-07-10
https://www.investors.com/news/tilray-gets-ok-to-import-cannabis-for-first-u-s-clinical-trial/