"Na jó,vicceltem,nem vagyok se kisnyugdíjas,se uránbányász." Akkor mégegy dolog amiben hazudtál vagy nem ismerted fel a tévedésed. Felírnám a listára de már tele a lap mindkét oldala. Ilyenkor bánom hogy én meg őszintén megírok mindent magamról egy nyavalyás fórumon. Kezdem kapizsgálni mások miért kerülik ezt a témát.
Nem igazán. Amíg van magyar kéz ami tudd dolgozni azokkal lássukk el amunkát. Nem kel se Ukrán Se lengyel se arab gazdasági migráns. A menekültnek pedig segítsünk OTTHONÁ-ban. Ettől még mondjuk nem tekintem az összes Muszlimot terroristának és pl semmi bajom Leandroval a fradi brazil légiósával vagy Otigba Keneth-el aki félig magyar féli Nigéria. Ahogy a cég melletti gyrosos szíriai vagy török családot is jófejnek tartom. Te támogatod az illegális és/vagy legállis bevándorlást?
"Te nagyon is támogatod a tömeges bevándorlást" Tévedsz, hazudsz, rágalmazol. Ahogy a kormány is teszi. Az EU küzd az illegális migráció felszámolásáért. Az előbb linkeltem be neked. Erről beszélek. Hozom neked a valóságot, te pedig annak megtekintése nélkül tolod tovább a rágalmazást, hazudozást. Konkrét cselekvési terv van az illegális migráció megszüntetésére, évi százezrével küldi vissza az EU a migránsokat, egy másik cselekvési terv van a határvédelem megerősítésére is. Az EU nem hívja egységesen menekültnek a migránsokat. Éles különbséget tesz reguláris és irreguláris migránsok között, előbbin belül külön kezeli a menekülteket. Csak te döntötted el - alap nélkül -, hogy az EU mindenkit menekültnek hív, anélkül, hogy bárminek utána néztél volna, és tolod a nyilvánvaló hazugságot. Most sem fogsz utána nézni, fogadjunk! Szemben az autópályán...
Miért lenne Soros ügynök? Menekülteket több évtizede befogadunk.Én téged látlak kicsit zavarodottnak,lehet pihenned kéne.Amiket most bemásoltál,és próbálsz hozzámagyarázni,arra utal,hogy nem vagy formában.
Félelmetes, mennyire komolyan tudsz hinni a hibás következtetéseidnek. Amik persze nem maguktól születnek, hanem a beléd ivódott kormánypropaganda köszön benne vissza. Mutasd meg, ki, hol és hogy támogatja az illegális migrációt! Én akkor még egyszer leírom neked: nagyon ellenzem az illegális migrációt. És még jobban mások alaptalan bemocskolását. Amit tesz a kormány, a fidesz... és te itt.
Akkor segítek: Nem akarok illegális migrációt. Így megfelel? :). De persze lehet te gondolat olvasó vagy és tudsz valamit rólam amit még én se. Én amúgy idióta politikusokat nem akarok akik megvezetik a népüket. És olyan kkisnyugdíjasokat sem akik ebben segítik őket.
"Már ott megbukik az egész, hogy illegális migrációt senki sem akar. Sem Soros, sem az EU. " . Már,hogyne akarná az EU,és Gyuribácsi támogatni az illegális migrációt,meg persze a legálisat is,csak mivel ők következetesen menekültnek nevezik őket,nálad ez a trükk teljesen más megvilágításba helyezi. Te nagyon is támogatod a tömeges bevándorlást,azt tudom mondani neked is,mint Peter barátodnak,hogy attól,hogy nem írod le szó szerint,az írásaid mindent elárulnak a nézeteidről...
Én még viccből sem írnék olyan összefüggést, hogy az 1300 menekült befogadása összefüggene ilyesmikkel. Inkább annak örülnék, ha kezdetektől fogva az lkett volna a kommunikáció, hogy mi befogadjuk a menekülteket. És pont.
"...A tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek gründolták... . Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a Közép-európai Egyetem (CEU) melletti vasárnap délutáni tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek "gründolták", azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott "ügynökszervezetek" átláthatóságáról szóló törvényt. . ...két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy "a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék". " . http://www.origo.hu/itthon/20170409-nemeth-szilard-a-delutani-tuntetest-a-soros-altal-penzelt-ugynokszervezetek-grundoltak.html
" Sajnos a választásokon akkor nem szerepeltünk úgy ahogy vártuk." . Ezt melyik pártra értetted? . Te nem Soros ügynök vagy,ha igaz amit írtál,hanem Soros párti. . Én egy 68 éves kisnyugdíjas vagyok,korábban uránbányászként dolgoztam Kővágószőlősön,hobbiból fórumozok,próbálom ellensúlyozni a Soros pártiakat :)
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen