24000 migráns+menekült befogadására én se lennék büszke" És nem fogadtuk be őket! 20000 kaptak az eu területén szabad mozgást biztosító lehetőséget 4000 pedig oltalmat és védelmet. Amit az ok elmúlik ami alapján kérték azonnal el kell hagyniuk Magyarországot. Igaz ez nem lesz egyszerű mert megszegték a rájuk vonatkozó előírásokat és illegálisan már most elhagyták Magyarországot és ezzel már nem menekültek hanem illegális bevándorlók! Így téves az általad sokszor bemásolt 4000 adat . A pontos szám 400 jelenleg 400 ember él Magyarországon menekült státusszal. Tudom ez téged nem érdekel, téged a tények nem igazán érdekelnek.
Nagyon köszönöm, hogy ismételten emlékeztetsz erre a fontos adatra! Nem kérném többször mert az én memóriám még hibátlanul üzemel! Amit itt leír valaki arra emlékszem! :)
Elhiszem, hogy óriási kognitív disszonanciát okoz nektek, hogy kiderült, hogy Orbán a legnagyobb migránssimogató. 24000 migráns+menekült befogadására én se lennék büszke. És akkor az ukrán bűnözőknek adott állampolgárságról nem is beszéltünk.
Szeretem kerdezni: ha lebombaztak a hazad, ha nincs ennivalo, nincs ivoviz, es nem lehet elni a lakhelyeden, akkor te mit csinalnal? Nem kivanom senkinek azt a helyzetet. De megis, te magad nem menekulnel el onnan, oda ahol van lakni, van ennivalo es van viz?" . Ez csak Németországban található? Görögország,Olaszország nem rendelkezik ezekkel?
Jó lenne, ha bizonyíthatnád a semleges álláspontodat és nem támogatod azokat a szörnyszülött véleményeket, amelyek a globalizált médiát teszik meg az egyetlen igazságnak! Kilóg a lóláb az érvelésedből! - Ez a migráció és Soros meg nem értésed, nem matematikai feladvány, mint ahogy te számolgatod a saját migránsaiddal összevetve az általad kitiltatni valókat! Nem tudsz szabadulni a rögeszmédtől!
Trollkodhatsz,de nincs értelme.Nem illegálisan érkeztek,hanem jelentkeztek a tranzitzónáknál,benyújtották a menekült kérelmüket,majd alapos vizsgálat után megkapták a menekültstátuszt.Sokadjára próbálod összemosni a menekülteket az illegális migránsokkal,sikertelenül.
"Szeretem kerdezni: ha lebombaztak a hazad, ha nincs ennivalo, nincs ivoviz, es nem lehet elni a lakhelyeden, akkor te mit csinalnal?" . Nyilvánvalóan elmenekülnék,csak nem úgy ahogy ők teszik: 1;legelső lépésük,hogy elégetik az útlevelüket,mindenféle okmány nélkül indulnak útnak,hogy véletlenül sem lehessen beazonosítani őket 2;zöld határon szöknek át az országokba,véletlenül sem a kijelölt határátkelőhelyeken 3;embercsempészek,álcivil szervezetek segítségével teszik meg az útjukat 4;nem működnek együtt az adott ország hatóságaival . Szerinted ez rendben van? Mert szerintem nagyon nincs,a Soros-pártiak mégis szemet akarnak hunyni efelett,mert hogy "szegények menekülnek".Szerintem meg attól,hogy valaki menekül nincs joga minden szabályt áthágni. Szaud-Arábia pl.világosan megmondta,hogy oda nem mehetnek,pedig közelebb is lenne távolságban,a kultúra,vallás szempontjából is.Csak a nyugat-európai Merkel félék pipogyaságának köszönhetjük az illegális migrációs válságot,semmi másnak! Orbán féle erős vezetőkkel már régen véget vettetek volna ennek a hisztériának.Ráadásul a végcél is megvalósíthatatlan,miszerint szépen beintegráljuk őket az európai társadalomba.A buta,naív gondolkodás netovábbja. .
Szeretem kerdezni: ha lebombaztak a hazad, ha nincs ennivalo, nincs ivoviz, es nem lehet elni a lakhelyeden, akkor te mit csinalnal? Nem kivanom senkinek azt a helyzetet. De megis, te magad nem menekulnel el onnan, oda ahol van lakni, van ennivalo es van viz? Az mas kerdes, hogy ha sokaknak az eletviteluk, felfogasuk, adaptacios kepesseguk nem elegendo ahhoz hogy beilleszkedjenek, es akkor mit kell majd csinalni veluk? Ez 2 kulonbozo kerdes, es 2 kulonbozo valaszt kell adni ra. Nem osszemosni. . De azert megiscsak, elso korben menekultek. Voltak menekultek magyarok is, boven az utolso 120 evben; es nekik is adtak ennivalot es vizet. Es azok kozul sem adaptalodott mind. Annyiban igazad van: nem fogja fel a 2 kerdes kulobseget a magyarok eleg nagy resze.
Helló Simeone! Nekem eddig is az volt a véleményem, hogy Európa nem bír el ennyi menekültet (bár, érdekes módon Törökország vagy Jordánia igen), és hogy védeni kell a határokat, és sokkal jobban kontrolláltnak kell lenni a folyamatnak. És egyébként az EU ezzel foglalkozó dokumentumaiban is erről van szó. Emellett azt is mondom, hogy az itthoni kormányzati kommunikáció nem a megoldás kereséséről és a korrekt tájékoztatásról szól, hanem gyűlöletkeltésről, együtt nem működésről, megtévesztésről.
Adja magát a kérdés: miért kellett őket beengedni? A számokból látszik évről évre többet küldenek haza,ezek az adatok jól mutatják a "willkomenskultur" kudarcát.A végén mégis a sokat szidott Orbánotoknak lesz igaza? Mindenki szabadulna már tőlük,mert kezdenek rájönni nem olyan szépek,aranyosak,okosak,segítőkészek,jó szándékúak,mint ahogy az a mesékben szokott lenni :)
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen