Ebben a hónapban a két legnagyobb opciós és határidős tőzsde is (CBOE és CME) elindítja BTC termékét. Innentől minden szabályozott piaci résztvevő fogadhat BTC-re. Hatalmas likviditás jöhet. Persze egyáltalán nem biztos, hogy az alapok elkezdik eszetlenül venni, az is lehet, hogy shortolni fogják és nyomott áron akarnak a játékba beszállni. Ha az alapok bevásárolnak és ráülnek, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy 3-5 éven belül zéró körül legyen az ára. Simán meglehet a 40K jövőre, amit Vuki írt.
"Mi folyik itt Gyongyoson?" Na erre kellett felebrednem, a jpmorg es gs-os sracok mar megint nem birnak magukkal...es jol beultetik a gyanutlan kereskedoket a nemesfemek shortjaba.... Kozben a bitcoin mar a daxli pont ertekevel flortolget...na erre en se szamitottam iden, erre kozel 3-5 evet adtam volna,de mint oly gyakran irom en az esetek tobbsegeben tevedek... Kozben Michael Novogratz mar 2018 vegere 40000$-os BTC arrol beszel es ha ez nem hergelne megfeleloen a kedelyeket akkor John McAfee pedig nehany even belul mar 500ezer$-os arat tart elkepzelhetonek.... USD mintha erosodne es az indexek esnek, olaj esik...mikozben az ev egyik legerosebb idoszakabban lennenk (legalabbis a statisztikai adatok szerint)...
több mint 350 milliárd USD ment a kripto fedőnéven futó, "pénzként" tetszelgő piramisjátékokba, olyan durva torzulásokat generáltak az utóbbi években a pénzpiacokon, hogy csak ámulok és bámulok...
nekem inkább az a benyomásom, hogy még soha sem voltak ennyire túlértékeltek a nagy tőzsdeindexek, még 1929-ben sem ez pedig nem feltétlenül arany lejtmenetet vetít előre
szimplán a koncepció kapcsán is érdekelne a véleményed http://tinyurl.hu/RyQI/ ez kb. néhány percben összefoglalja a lényeget, egy nagyobb nemesfémrali esetén szerintem hatalmas fantázia van ezekben a szolgáltatásokban, különösen ilyen integrált formában ez nem ugyanaz a kategória mint a bitcoin, nem elvadult spekulatív játék, inkább afféle modern "full reserve banking" szolgáltatás kisvuknak nem voltak teljesen pozitív felhasználói élményei, de a koncepció szerintem határozottan ígéretes és mivel jelenleg csak ők foglalkoznak effélével a piacon vetélytársuk sincs
Egy "Z" kategóriás színházi darab (ami nagyon jó szereposztásban volt, és jónak tűnt) első felvonása után eljöttem. Két pohár bor után nekem az az érzésem, hogy 2018. január végéig egy korrekció lezajlott. EW szerint már elértük az 5. pontot. Na erre kíváncsi vagyok, hogy most bejön-e.
de a példátlan méretű buborékot szerintem leginkább ezzel lehet illusztrálni http://schrts.co/5aYzxT ma azonban én arra tippelnék, hogy nem lesz korrekció, persze ez csak egy tipp, leginkább az sphbi index alapján
silver&gold