Nem tudom nektek feltűnik e,hogy en még mindig azzal foglalkozom,amivel kell itt az pedig a papír és a vele történt dolgok . Ti pedig folyton személyeskedtek :) aztán engem nyomtatok ki innen múltkor .
D_mode ha eloben is igy nezel ki , mint az Avatarodon ,, akkor mondjuk oltozhetnel Krampusznak is a Mikulas mellett !:) ...aztan veled ijesztgethetnenk a gyerekeket :). . A rossz gyerekeknek meg mondanad , hogy mivel az even nem viselkedtel jol , feljelentelek a Mikulasnal , azert hogy jol megvizsgaljanak valoban alkalmass vagy e az O csomagjara !
Azért ne vessük el simeone forgatókönyvét sem. Mi van ha tényleg más hír lett volna, de - látván a 61k kötést - a cég változtatott a másnapi híren, hogy a látszatát is elkerülje a bennfentes kereskedésnek; szvsz erre a hírre visszamutatva jóval egyszerűbb lesz védekezni egy esetleges vizsgálatban, ha mégis indul olyan. Persze ez is egy jó hír volt és valószínűleg elérhetővé teszi a cég számára a közbeszerzéseken való indulást, de - valljuk be őszintén - volumenét tekintve közel sincs azokhoz a hírekhez, amire itt várunk és amelyek után jelentősebb árfolyamemelkedés várható.
Szerintem meg a bírság kifizetésének híre elég nagy sulyú ugyanis mostmár nincs akadálya nagy megrendeléseknek csak most a piac ezt még igy árazza nincs a pappir tulértékelve ezután a hír után szerintem🤔
Azért,mert akkor még nem tudta azt a hírt ami miatt szerdán zárás előtt 61k-val kitépte a könyvet.A céggel is jól kibaszott amúgy,mert kizárt,hogy a bírság kifizetése miatt függesztették fel fél napra a kereskedést. :) A főhír később jön így a bennfentes miatt.
Azt nem mondtam de amit itt leművelsz szerintem az már túlzás. 2 hónapig volt 200 körül akkor az a bennfentes miért nem akkor vett? Gondolkozz már egy kicsit!!!
És mi volt a benfentes kereskedés,hogy kifizették a tartozásaikat? Lemaradtál ,kimaradtál ezért szét vet az ideg,és mivel nem vagy egy jellembajnok(Opimus óta tudja mindenki aki ott volt) ezt a sz..t hozza ki belőled... Gondolom ezért feljelentesz és kitiltatsz de ez van,ez az igaszság,még ha fáj is.....
SET Nyrt