Kérlek Hathor foglalkozzál olyannal amihez értesz... Mások bevitelét mondjuk olyan papírokba ,mint a nutex például,amit éppen előtte e vettél és most jó lenne majd eladni valakinek. Te a konzumot is 5 ft-nál adtad el,(tudom elég volt a haszon),de amire megértetted mi történik,arra 300ft lett. (addig azt mondtad nincsen benne annyi érték) Itt se lenne másképpen:))
Úgy,hogy mint kiderült a részvénykönyvből,nagyon sok migránsnak van SET részvénye? Gondoltad volna? Nem tudjuk miért vették,mi a céljuk vele,de nem vehetik el a magyar emberek elől a SET részvényeket!
SET nek mi köze van a migránsokhoz? Vissza kellene térni céghez és a részvényről beszélgetni.
Törölt felhasználó2018. 11. 22. 11:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jáj ne! :) Sajnos a migráncsok megítélésében soha nem fogunk egyetérteni.Mondjuk engem az tényleg érdekelne,hogy a te és hozzád hasonló gondolkodásúak miért tartanak ki annak ellenére a migránsbarát álláspontjuk mellett,hogy látják mi történik körülöttük....,mert nem igaz,hogy nem látják! Na,de ez nem topik téma.
Nem állt szándékomban provokálni senkit, pláne nem Téged. Én csak azt írtam le, amit hallottam, olvastam Svédországról, meg úgy az egész skandináv térségről. Örülök, ha ott süt a nap és minden faja :) Nem kell rögtön megsértődni mindenen és rosszindulatúnak nevezni a másikat. Ahogy írtam is, lehet, hogy tévedek ezt illetően.
SET Nyrt