Hát gerinc az semmiképp nem kell hozzá :)))) Sajnos a nagy többség az mérhetetlenül irigy a mások szerencséjére és esetleges sikerére ebben az országban :( Amúgy, azok akik a nagy "bennfentes" akciónál azon sírtak, hogy kimaradtak a buliból, azoknak most itt a lehetőség! Szépen fel tudnák szippantani a közel akkori áron forgó papírt. Ha vkinek van egy kis sütnivalója (és mersze) és persze likvid tőkéje, akkor most itt a lehetőség.
Nem vagy... Régen mennyivel egyszerűbb volt az ilyen "ember" helyzete bement az ávohoz és másnap már vitték is a szomszédot... Most meg vagy 4helyre kell emailt küldeni és túl hosszú az átfutási idő)))
Itt az a gond hogy vannak olyan emberek akik mindig másba keresik a hibát !! Ha nem teszek be eladásra több csomagot akkor nem lesznek kirázva ilyen egyszerű !Ha bemegyek a ringbe akkor várható hogy kapok egy-két pofont !:))))))))
Pont ezen gondolkoztam én is. Vajon mi kell ahhoz, hoghy egy egyébként értelmes ember a pénzért és a "mérhetetlen" hasznot látva elúszni odáig lesüllyedjen, hogy feljelentsen? Mekkora mértékű irígység és rosszindulat kell, hogy kifejlődjön, hogy az embertársának a vérét követelje és örömét lelje a bánatában, veszteségében? Ezt a fajta magatartást nem tudom megérteni. Remélem nem vagyok egyedül vele, mert rossz volna egyedül...
SET Nyrt