Esetleg tudja valaki, hogy mely területre es(het)nek azok a partnerek akik csupán olyan céggel szerződhetnek, amely nem áll végrehajtás alatt? Szerintem az állami megrendelők valószínűleg ilyenek, de pontosan nem tudom. Egyéb ötlet. (Egyébként bocsánat, ha valaki ezt már felvetette, de csupán most jutottam el a délutáni bejegyzésekhez.)
Régen nem értették sokan 30-50ft-nál hogy jön vissza folyamatos kereskedésbe,180-200 nál hogy jönnek a cégek azzal együtt a nyereség , most azt nem értik hogy mi fog következni,MAJD 1000 FT KÖRÜL ÉRTITEK MAJD KÖVETKEZŐ LÉPÉST ?????:)))))))))
Akkor most jöjjenek elő ismét a gonoszok és várom a tippjeiket azoknak, akik átkozódtak! Nyitó: ? Záró: ? Napi max: ? Napi min: ? Forgalom: ? Tények ismertek, most adjátok elő magatok a mai napra! Ügyeskedjetek! Vegyetek és azt is közöljétek majd, ha meritek! :))))
Ennek a hírnek a fényében egyre inkább úgy gondolom, hogy a tegnap zárás előtti vásár nem volt mutyi, csupán véletlen egybeesés. Persze egyelőre még nem engedték vissza a rv-t a küzdőtérre, pedig már kb. 1 óra eltelt a hír óta. Lehet, hogy az említett szerződések közül is bejelentenek egyet-kettőt?
Miért is kéne esni??Azért mert nem egy nagy horderejű szerződésről jött hír? Pont, hogy emiatt a teher miatt nem jöhettek a zsíros szerződések. Most végre ettől a tehertől is megszabadultunk és elhárult az akadály a további építkezés előtt. El lett takarítva a korábbi vezetés mocska. Szerintem ez szuper hír!!!
SET Nyrt