Ambivalens érzéseim vannak a hírrel kapcsolatban. Egyre jobbnak tűnik a cég, rendezték a tartozásaikat, további fejlődést szeretnének, de mégis ott volt az a tegnapi mutyizás. Nem tudom hova rakni ezt a dolgot. Mi lesz ha a tegnapi miatt rájuk dobnak 10Misi büntit? Ördögi kör...
20 perccel a hír után indulásos geciség csak ML papíroknál van....meg napközbeni felfüggesztés, tőzsdeidőben....volt kitől tanulnia, a gruevszkimentőpotrohostól
Törölt felhasználó2018. 11. 21. 14:00
Jönni fog még vmi hír. Ami tényleg hatással lesz az árfolyamra.
Ezzel csak kifogták a szelet a feljelentgetők vitorlájából. Majd a következő felfüggesztésnél jön a valódi hír. Addig a helyükben felnyomnám az árat, hogy a jelentgetők ne tudjanak akkor sem olcsóbban venni.
Ejh. Ha jó hír jön akkor mindenkit jelentsünk fel mert bennfentes, sőt függesszük fel 5 hétre a részvényekkel való kereskedést, ha nem akkora kaliberű hír jön akkor "csak ennyi"? Ha meg rossz hír jön akkor "én megmondtam". Borzalmasan toxikus mentalitású emberek vagytok mondhatom. Ha a való életben is így viselkedtek akkor irtózatos megkeseredett életetek lehet. Sajnálom.
Megint nem látod a fátol az erdőt !!
A Társaság további céljainak és nyereséges működésének elérése érdekében olyan partneri szerződések megkötésére készül, melyeknek eddig gátat szabtak a fenti bírságokhoz kötődő - közhiteles nyilvántartásban is szereplő - végrehajtási eljárások.
SET Nyrt