Látom nem érted. A bennfentes kereskedés rohadtul nincs rendben, ha visszaolvasod tegnap elsők között írtam be, hogy itt vmi nem oké. És mennyire gáz, hogy vki a bejelentés előtt és a zárás előtt így bevásárolt. Ettől függetlenül igaz, hogy nem rohangálok feljelentgetni. Se időm, se kedvem nincs hozzá. Részedről az a gáz, hogy úgy jelentettél fel, hogy alapvetően nem származott károd belőle (hisz egyáltalán vagy alig van pár SET részvényed, elmondásod szerint)...vagyis csak annyi, hogy kimaradtál a buliból. És ez ba..a a csőröd, de nagyon...ez ordít rólad. Itt nem elvekről van szó, hanem pusztán erről, hogy kimaradtál a buliból. Folyamatosan beszélted le a papírt, nyomattad a chartokat, amiket a saját elképzelésed szerint rajzoltál meg, hogy bizonyítsd az igazad. Nem jött be, ezek szerint, és ez fáj neked ennyire. De ne csüggedj, ha 100 Ft-on nem is, de 300-on még vehetsz...már ha hiszel a SET-ben és be mersz vállalni kockázatot.
Nalam es sokunknal ti jarattatok le magatokat azzal,hogy elismeritek a benfentes kereskedést,de mivel ti is nyerehettek rajta így teljesen rendben van. Na ez a gerinctelenség! Mert van itt a forumon olyan is ,aki benne van és azt momdta ő is bejelentette ! Na a gerinc ott van,ti azt ne keressétek nagyon.
Hofi szavaival élve, hozzád képest a ház nélküli csiga az egy gerincoszlop! Minden szavadból süt a "jóindulat"...ezt az egészet nem azért csinálod, mert hatalmas elveid vannak, meg harcolsz a mutyizas ellen. NEM! Neked az fáj, hogy kimaradtal a buliból. És akkor legyen másnak is rossz. Lsd a beirasod, hogy akkor lehet a vizsgálat miatt tovább tart a felfüggesztés. Meg még talán el is bizonytalanodnak azok a befektetők, akik vennék a SETet mint a cukrot. Ehhez kell gerinc öcsém!
Mi van veled nyugi mar! Akkor az egesz BÉT mar 20 eve zárva kellene, hogy legyen Szállj magadba várd a 100 Ft chartod en meg azert panaszkodhatnek piacbefolyásolás félrevezetés
Hallod, ez már nekem is sok :))) Nem fogod megválltani a világot !!! Ha kapna is pénzbüntetést (szerintem esély sincs rá, egy-két durcás kisbüfi jelentésre) akkor is szarik bele a nyerőből majd kifizeti !! Az opusnál M.L. bevásárlása,bejelentése előtt egy nappal több mint 1 milliárd volt a forgalom, +10% fölötti az emelkedés ,vizsgálták és mi lett belőle ? Segítek SEMMI :))))))))
SET Nyrt