Az elvi dolgokkal teljesen egyet értek...ez a bennfentes akció kurva gáz volt. Ez tény. De megbocsáss, hogy továbbra is azt állítom, hogy pl d_mode-nak kicsit savanyú a szőlő, hisz ő maga vallotta be, hogy ha tudott volna erről a bennfentes infóról (hozzá teszem, itt senki sem tudott róla szerintem), akkor ő még vett volna hozzá. Jah kérem úgy könnyű. Semmi rizikóval nagyot kaszálni?? Ehhez aztán kell merészség, meg kockázatvállalás!! Mi jó páran nem kis türelemmel várjuk itt hónapok óta a csodát, hogy mozduljon vmerre a papír, miközben kb d_mode volt az aki folyamatosan próbálta lebeszélni a papírt...nem is tudom hányszor írta be a fórumra, hogy 100 Ft-ig fog beesni, és majd ő ott fog venni! És akkor most ő van legjobban felháborodva ezen a bennfentesnek tűnő akción?? Nekem csak azért furi ez, mert alapvetően olyan a leányzó fekvése, hogy bassza a csőrét, hogy ő kimaradt a buliból... Vett volna korábban, bízva a papírban, akkor sztem ő is kíváncsian várná a holnapi híreket és nem rohangálna feljelentgetni. Ennyi.
SET Nyrt