A bennfentes felhuzasok es vetelek egy ilyen mutyi reszvenynel kulonosen veszelyesek.Mivel a kesobbiekben nagyon sokan ragadnak be magasabb arfolyamon.Nem csak felfele lehet mutyizni ez mukodik lefele is.
Akkor nem neked kell. Valakinek viszont igen. Remélhetőleg. Ettől még a set lehet 300,meg több is, de tisztább lenne a játék.
Törölt felhasználó2018. 11. 20. 18:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
De értem, ha hiszed, ha nem. Amúgy teljesen igazatok van, jelentsétek. Kíváncsi vagyok, hogy történni fog e bármi. Szerintem annyira korrupt a rendszer, hogy semmi sem fog történni. De legalább egy próbát megér.
Bocs, de te nem érted. Nekem csak az érdekes, hogy ha pl d_mode (meg mások is, akik itt nagyon feljelentgetnek) vastagon benne lenne a SET-ben, akkor most egy szava sem lenne. Elhiszed? Akkor nem tartom valószínűnek, hogy kicsit is érdekelné a dolog, hogy ez bennfentes vásárlás volt-e, vagy sem. De mindegy. Félreértés ne essék, nem d-Mode-dal van problémám. Csak nem bírom az álszenteskedést. És hidd el, nekem is okádnom kell attól ami ebben az országban megy. Okádnom kell a korrupciótól, a hazug, pöffeszkedő csalóktól, de okádnom kell a feljelentgetéstől is.
Én benne vagyok, de hányok attól ami ma történt, illetve a mútlkori emelkedést is valószínűleg hasonló bennfentes vétel indította. Egyik szemem sír a másik nevet. Hova lehet feljelentést küldeni az MNB-nek?
Te már csak tudod milyen az a benfettes kereskedés,nem is olyan régen az EST be mikor beraktad B.Cs üzenetét,gondolom pár napig forgolódtál az ágyadba😁😁😁
SET Nyrt