ha jol emlekszem legutobb Futuraqua-ban volt ilyen hirbejelentest elokeszito felfuggesztes azota tudjuk mi lett a nagy hir, meg utana mi tortent micsoda magaslatok:) ha valami blokcsejnes bohockodas lesz, akkor az mar szinte 'moralis garazdalkodas' kategoriaba tartozik
Ma bent álltam eladáson Enefi és futur pakkom,ha azt megvették volna akkor vagy a Set-et vagy az OTT1 et vettem volna ki 240 ig,akkor én lettem volna a benfettes??? Ne bohóckodjunk már!!!!
1x1 Aki kimaradt annak savanyú a szőlő Amit adsz pl feljelented stb sunyiba hatba azt kapod vissza Ill a sok kellemetlenséget ido penz elfecsereles ill ne felejtsük mindig a Z erősebb kutyus tolja a nőt :)
Ez is igaz. Viszont mindenben nem lehet benne lenni. Aki kitartott megérdemli a nyerőt. Én is benne ülök estben még mindig, pedig volt már olyan csomag ami százszorozott 180nál. :) majd fognak minket estmédiásokat is irigyelni egy hasonló füge alkalmával :)
WStreet gyerek nagyon irigy ember mondhatom ! Szerencsétlen még 700 felett is vásárolta az ML papírokat így kell bukni óriásit ! Van egy kicsi , pici pénze, és azt hiszi valaki
Kicsit több jogot kéne olvasni ilyen osszemosasi kísérletek előtt. Egyrészt a fórumon le vagy félbeszeles nem piacbefolyasolas. Másrészt a bennfentes kereskedelem egy más tészta megint csak. De lezarom mára. A nyerőhoz grat akinek lesz, a többi meg a felügyelet és vagy a tebész dolga.
Köszönöm. Ezt jó tudni. Akkor nem volt összebeszélés, bennfentesség, csak egy lehetőséget megfogott valaki :) Persze, persze :) Ha lett volna tőkém, akkor én is belevettem volna :)))
Ha kedvező hírbumm lesz, akkor biztos sztárpapír lesz holnap és sokan ráfognak repülni, végre :) Akár még a 292-is elérhetjük, ha kimaxolják az árfolyamot :)
SET Nyrt