Az IT uzletagrol nem sok hir jött meg ki, de ami kijottt abból látszik hogy megy a munka ott is, sok pénzt beleraktak, s régóta dolgoznak rajta ezért én mindenképp bizakodó vagyok.
Én egy dolgot nem értek ! Mondjuk ezt az Ott-one nál sem értem ! A Blockchainnel , szerintem nemzetközi szinten legalább 400-500 cég foglalkozik ! Kínától kezdve - Japán, Amerikai cégek ! Gondolom ott még több tőke áll rendelkezésre ... de mégis mit akarunk mi ? Akkor mi nekünk újra lekéne tenni az asztalra egy olyan céget, vagy produktumot a blockchain területén, mint amilyen annak idején a Manhattan projektben voltak ( Szilárd Leó, Naumann, Teller, Wigner ..stb. ) ! Persze itt nem lényeges, hogy kicsi ország vagyunk, elméletileg ! De a Set nek is, és az OTT-One nak is a Blockchain technológia így is csak egy szelete a tortának ! Szóval még csak nem is Fő profil ! . Egy példának azért örülnék ami bemutatja nekem, hogy ebből a Blockchainből, hogy lesz cash ? Pénz, profit ? .. De mondom , ugyan ezt a kérdést az OTT One is szívessen feltenném, és fel is fogom a teadélutánon majd ! Kíváncsi vagyok a válaszra ! . Vagy inkább a befektetők ezt a területet kezeljék úgy, mint Kutatás és Fejlesztési részleg, amiből talán lesz valami, talán nem ? A Google belül például vannak ilyen projektek , amik ha nem életképesek elmeszelik ! Én jelenleg ezt amolyan töltelékként kezelem , de tévedjek ! . Szóval a kérdés ! A Blockchainből, hogy lesz profit ?
Engem is meglepett ez a jó hír, én az IT uzeltagukban vártam a híreket, így azt gondolom lesznek itt még szép emelkedések, mert az lesz az igazi húzóerő.
Nem. Mondtam is hogy kábé ez várható. A héten emelkedett 28.6 %-ot és egy remek kis hír is jött. Semmi gond ezzel hogy adott 6 pontot a tegnapi záróból szerintem. És 30 milliós forgalom is lett. Úgy néz ki feléledt a kispapír. A jövőhét még sok mindent el fog dönteni, de innen szerintem már a közeljövőben nem fogunk 200-as sziniteket látni.
En szerintem? Az itt még a jo hogy 20% a korlát tehát ha jonne tobb pozitívum es többen felfigyelnenek hogy ez a ceg jo uton jar es lassan áttér magasabb sebbesegre
SET Nyrt