Viszont ha már a set nél vagyunk ,180 ft os 50% os tamasznal van a papír ha ezt megtartja és el tud indulni fel,megmenekülhet . Egyetlen egy a bajom hogy mind a 200 ,50 ,20 ,napos mozgóatlagok a kereskedési szint felett helyezkednek el ez nem jó. 200 napos 236 ft nál. 50 napos 200 ft nál ami már lefele konyul. 20 napos pedig 196 ft nál. Az 50 napos mozgóatlag lefele konyulasa azert rossz előjel,mert igy van eselye rövid időn belül fentröl metszeni a 20 napost,ami mindig leüti az árfolyamot. Ha ez megtörténik a közeljövőben akkor meg lesz az általam várt 100 ft körüli célár!
Sztem tévedes,mdrt pl itt funaról még közel sem beszélenk ,tehát valami alapjan kellene követni a papírokat. Pl most elemezgetem az est media emelkedését és totál hozta az emelkedésben az ezer éve bevállt fibo szinteket,korrekciókban is.
Valaki kiszáll a vonatból valaki be ha elindul intercity lesz majd figyeld meg. A chart elemzést ilyen kispapirnál nem sokat ér szerintem de ezt már megbeszéltük😁
Miről informálódsz a nagy semmiről ? :) addig örülj,amíg itt nincs hír ,mert mióta híreznek azóta esik az árfolyam . Mondjuk ilyen hírekre amik voltak eddig nem csoda :)
Mondjuk a cinizmusodra a valszom csak annyi,hogy egy chart elemzés nagyobb előremitatast ad,mint az altalatok múlt héten hangzatos ,"úgy érzem ma hír lesz " kialtasok :)
SET Nyrt