akkor hali, valaki a nyomdokodba lépett:) pedig azt hittem, fel tudom ismerni a vételi stílusod de oké, végül is a lényeg, hogy megindult, gondolom, te is örülsz :)
Technikailag hatalmas fordulat törtent,mind a 20,50 napos mozgóatlagot magam alatt hagyta az árfolyamgörbe. Ez nagyon erős vetelt jelez. Holnap mar nehezebb lesz az dolog ,mert a 200 napos atlag van 237 ft nal,ha viszont ezt úgy fogja átvinni esetleg,mint ma a kissebbeket ,akkor nagy dolog van készülőben. Nem kizarható,mert ma a kitörést pillanatok alatt elvégeztették a papírral,ami limitre is vagtak. Ilyenkor szokták másnap limittel vegigfuttatni . Meglatjuk holnap.....
megeszem a fülem, ha nem hali volt de ha mégsem ő, akkor valaki félelmetesen leutánozta a vételi stílusát /tartja a szájában, mint kutya a csontot, és csak viszi, viszi, viszi /
Törölt felhasználó2018. 11. 12. 17:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Természetesen ,abból viszont kevesebb van, lényegesen!
Én is bennfentes vétel variációnak örülnék a legjobban, de engem az sem zavar, ha nem az aktív dolgozók, hanem azok közvetlen környezete veszi... :) Sőt, akkor sem szomorodnék el, ha netán kapunk egy orbitális összegű megbízást vagy támogatást. :)
Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mire mentünk? 1, Elfogyott az adogatóknak a pakkja és itt valaki speka megindította az emelkedést? Ezt kizárnám mivel 2 körben mentünk fel. 2, Belevásárolt valami nagyobb kutya csak még nem tudjuk ki? Lehetséges 3, Végre jönnek a bennfentes vételek? (itt bennfentes alatt a tevékenyen benne dolgozók körét értem) Ennek örülnék a legjobban. Nemsokára kiderül szerintem melyik lesz az opció.
SET Nyrt