Ez egy jó kérdés, de ezt feltehetnénk az összes részvénynél amit láthatóan erővel szorítanak lefele... sajnos ezek lapítanak mint sz@r a fűben és röhögnek rajtunk... meg persze szórják a papírjaikat...
Ok én értem ezt is!! Köszi , de miért nem teszi be egybe mondjuk 190-re és takarodna el innen és látnánk a végét !! Berakna kb 200k és megvennénk tőlük !! A de után írtam még 2 szót kipontozva,de kitöröltem mert tuti kitiltás lett volna!:))))))))
Én voltam bent náluk. Megnézegettem a részvény könyvet. Nagyon sok kisbüfi van benne pár ezres darabokkal. Vannak nagyobb tételek, de 100K fölött nem sok mindenkinek van. Volt szerencsém beszélgetni Orbók úrral. Nagy vonalakban elmondta a cég múltját, jelenét és jövőjét. Én úgy gondolom, hogy az ő szakmai tudása és személyisége garancia arra, hogy nagyon szép időszak elé nézzenek a részvényesek, miután megvalósulnak az eltervezett beruházások. Sajnos vannak olyanok akik nagyon alacsony árfolyamról vannak benne a buliban és ezen az árszinten is megéri nekik adni (de szerencsére már nincs sok nekik). Át kell vészelni ezt az időszakot amíg el nem adják a papírjaikat...
SET Nyrt