Ki emlékszik a tavaly évvégére? Ott ugyanis az volt hogy évvégén kijött a tokeemeles hire, s januárban ahhoz képest triplázott! Ott a tőkeemelést várta a piac. Ebben az évben nagyon sok dolog van még porondon aki követi a társaságot az joggal bízhat abban hogy a puskapor még nincs kilőve.
Igen mindenki maskeppen csinalja,viszont egy eső trendnek soha nem.lehet eltalalni az alját.tehát attól mert pl most badi tarsunk veszi az nem jelenti azt,hogy nem fog e szint alá esni az árfolyam,mert lehet az eladó erősebb lesz,mint ő. Viszont mar trendszerű a korrekciója a setnek én innentől kezdve csak fordulatnál lépnék a piacára,mikor ismét emelkedőre vált.
Egy komolyabb bejelentés természetesen felül írhatja azta jelenlegi állapotot,hogy a mozgóatlagok nem a kereskedés felett lesznek,hanem hirtelen alá kerülnek.természetesen akkor a technikai kép is azzal valtozik és én is egyből a vevői oldalt erősítenem. De ez igen komoly fundas hír tudná megcsinálni.
Egy két régi dobálja,de ha elfogyok neki nincs az az isten aki megállítsa a dühöngő Set-et!!! Nem hiába vettem a héten még vagy 40-50 k, csak a vak nem látja mi van itt!
SET Nyrt