246.5933. Én bízok bennük és hiszem azt, hogy a befektetett munkájuk meghozza a gyümölcsét. Lehet, hogy most nem nagyon piszkálják a részvényt, de ha jönnek hírek szerintem lesz kapkodás. Remélhetőleg addig a nagy eladónk kikopik (bár, ha valakik komolyabban belevesznek lehet, hogy ki is kapják a maradék pakkját).
Na azért az OTT1 ? Ne nevettess !! Az Est megelőzi a SET-et majd figyeld meg,nézd a forgalmat azoknál a papiroknál !! 50k el se lehet itt adni 2hét alatt se!!
Őszintén,én ha most nyertem volna a 4ig-be és nem is volt,nem is lenne Set papirom (amibe csúnyán be vagyok ragadva) biztos hogy nem ezt venném!! Ott1-et EST-et ! Kinek van kedve? Forgalom sincs,hír sincs csurog legfele több mint fél éve,ez lenne a legutolsó!! Bocsi de most így látom,lehet tévedek!!
Még az idén. A részvényárról meg csak annyit, hogy szerintem ők sem örülnek, hogy itt van az árfolyam, de mivel nincs "árfolyam karbantartó brigád" ezért tudja az eladó folyamatosan lejjebb nyomni az árfolyamot (sajnos). De a tőkeemelés árfolyama mutatja, hogy ők mit gondolnak a jövőben megvalósuló dolgaikról.
SET Nyrt