Nyilván mindenkinek van több-kevesebb infoja. Ha jól értelmeztem a minapi csevejetek, akkor pár ember egész közelivel. Én úgy gondolom a meccs még messze nincs lefújva, és lesznek még érdekfeszítő pillanatok ;)
Nem támadásnak veszem.A vége meg teljesen igaz...mindenki azért vesz,mert eladni szeretne..többért.Ez természetes.Én is így szeretném.A kiszállásra van elképzelésem.A mondandod első felével viszont nem értek egyet.Elég jó cégeknek tűnnek nekem,de majd meglátjuk...a másik fele meg szerintem másként volt:)Emiatt távoztak is akiknek kellett:)
Tudod hali, még igazad is lehet(ne), ha épp a pénz meg a kitudja mennyit érő vásárolt "vagyonelemek" értéke összemérhető és likviditása is megegyezne. Itt viszont ez nem így van szerintem. Év elején is megpróbálták már a túlértékelt apportolást, és korábban is írtam, hogy jelenleg úgy tűnik mintha ezt kerülnék ki. (és már akkor is itt volt ez a garnitúra, uh biztos h közük volt hozzá) Sztem egyébként Te is akkor akarsz majd kiszállni, ha 5% alá kerülsz ;) mint most a DM. ... és ezzel nem támadok és nem bántalak, mert egyszer úgyis eladni fog, aki előtte vett.
Még egy dolog(nem neked kizárólag:))..): Összesen van 9 millió részvény és 180 milliós saját tőke... ..na most: bejelentettek egyszer 700 millió forintot és most újabb 800milliót ami rendelkezésre áll.. Összesen 1.5 milliárdot!! ..ami szerintem részvények formájában be fog jönni a előbb-utóbb..mivel eddig korrektül 300ft alatt nem volt emelés,én így azzal számoltam,tehát lesz összesen már 14 millió részvény(persze emelhetnek többön is,de kevesebben nem számítok ilyenre)..így a 14 millió részvényre jut majd legalább 1680 millió vagyon,ami 120ft/részvény!!(és még valószinű lesz nyeresége a cégeknek,amit vettek+a másik üzletág) Szerintem ez mínusz sajáttőkéről egy-másfél év alatt nem rossz:))
Nem fogom.nem is szeretném és nem is tehetem jelentés nélkül!! ..mint ahogy Orbók úr sem,hogy megnyugodjon mindenki...Sőt,ha 100 darabot ad el őneki azt is jelenteni kell...!!!
Sobadi: Most megveszik ezeket a cégeket(Mátó,Farmer...és szerintem lesz még..)..amiknek eddig is volt árbevételük/nyereségük és még fejlesztik is őket(mert mi másért is vették volna meg)..akkor amit hiányolsz az már ott is lesz a mérlegbe(amit második félévbe vettek,mégse tehették a féléves jelentésbe..)...és még ott a másik elinduló tevékenységük...te tudod legjobban(meg mondjuk KBR),hogy egy másik cég is a tőzsdén hogyan indult:))
SET Nyrt