Beszéljünk komolyan:)) Szóval több lehetőség van. A legegyszerűbb:1.amit eladtak a régiek 170-180 ft-on azt adják most kisebbek. 2.simán megunták a papírt és átrohantak másba(4ig,konzum,stb) 3.nekem ez a leggyanúsabb..olyan nagy pakkokkal ,mint a mienk a brókerek is tudnak játszani akár(volt már a történelemben erre példa) akár legális kölcsönvételel is..
Kinek lehet az érdeke lenyomni? Látom már te is kapizsgálod hogy miért vagyok néha olyan bosszús. Miért kell ezt engedni hogy így tönkreverjék a papírt!
Ezt azért nem nagyon értem! Most nem tudsz venni,de 180 alatt igen? . venni?"Én igen kicsi tétellel rendelkezek de nem is tudok venni egy darabig sajnos de ha leesik 180 alá akkor tuti veszek még."
Mondjuk úgy remélem hosszú távon nem fogok tudni venni ott. Azt hogy rövid távon beesik indifferens nekem, mivel legalább van még 2 évem mire szükség lesz a pénzemre :)
Tökös vevő alatt mit értetek? Majd ha lesznek eredmények lesz kapkodás is. Addig max speka tőke veheti, akinek már van elég az nem tud venni. Én igen kicsi tétellel rendelkezek de nem is tudok venni egy darabig sajnos de ha leesik 180 alá akkor tuti veszek még.
Törölt felhasználó2018. 10. 04. 17:51
Jó lesz ez...no para! Rohadt nehéz, de türelemmel kell lenni. Én simán 500 fölé várom még év vége előtt. Olyan 650 körül jó volna zárni az évet :) Lehet, hogy túl optimista vagyok.
Magyarul akinek van az vár akinek nincs az meg nagy ívben kerüli. Ilyen egyszerű a képlet! Nem kell ezt túl ragozni, hiába megy jó irányba, én úgy látom hogy magára hagyták a papírt, ami óriási nagy hiba.Ha valakinek elgurul a gyógyszere könnyen lehet D- módnak igaza
Ez így igaz, de azért ezekre a jo hírekre ahogy a papír reagál, az tényleg gáz!Nem tudok másra gondolni mint hogy valaki ezt direkt nyomja le, s nem a korábbi tulaj, mert ugye ő már nincs, rá már nem lehet kenni.
SET Nyrt