Tényleg nem értem néhányukat, olvassák el ha nem ertik. Ez nem ígérgetés meg humbuk. Itt van penz, s elég a követelést egy évre rá reszvenyben is biztositani! Ez komoly ügylet szvsz! Hamarosan megindul szvsz! Nem kicsit!
Annyi a különbség, hogy ez már nem ígéret, muszáj kp-t betenni, mert a cégbíróság már törölte az apportos alaptőkét, és kötelező teljesíteni a kp-s emelést. Szóval lesz pénz, és mai hír szerint partner is van, aki ezt biztosítja.
Szerintem meg ez a legjobb része!!! ..eddig is emelhetek volna névértéken is tőkét(Orbók úr is)..de nem tették ,sőt piaci ár felett volt eddig mind a kettő. Most sem lesz ez másként...és ki tudja mennyi lesz akkor az árfolyam( személy szerint én többre számítok mint a mostani:))!
Azért engem egy picit zavar a "A szerződés
további fontos eleme, hogy felek megállapodtak abban, hogy a lehívást követő egy éven belül
a követelés visszafizetésére részvények kibocsátása útján is lehetősége van a Társaságnak." pontja a szerződésnek. Sajnos hasonlít a mostanában igen divatos megoldásokhoz, ami nem minden esetben (!) befektetőbarát.
Tárgy: Hydro-Tár Hungary Kft.-vel kapcsolatos tájékoztatás Tisztelt Befektetők! A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest,
Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842, a továbbiakban: Társaság) a kizárólagos
tulajdonában álló, Hydro-Tár Hungary Kft. (székhely: 1048 Budapest, Megyeri út 202.
földszint, cégjegyzékszám: 01-09-204283, adószám: 23066441-2-41, a továbbiakban:
leányvállalat) vonatkozásában az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
A SET GROUP Nyrt. 1/2018. (IX.25.) számú igazgatósági határozata értelmében a Hydro-Tár
Hungary Kft. törzstőkéjét képező találmányt (apportot) 2018. szeptember 25. napjától
pénzbeli hozzájárulás váltotta fel. Ezen összeg (800.000.000,- Ft) rendelkezésre bocsátására -
a határozat értelmében - a SET GROUP Nyrt.-nek 2018. december 31. napjáig van határideje.
A határozatban foglaltak teljesítéséhez a Társaság szerződést kötött egy független partnerrel
a 800.000.000,- Ft rendelkezésre bocsátása tárgyában. A megállapodás értelmében a SET
GROUP Nyrt. jogosult az üzleti tranzakcióhoz kapcsolódó összeg lehívására. A szerződés
további fontos eleme, hogy felek megállapodtak abban, hogy a lehívást követő egy éven belül
a követelés visszafizetésére részvények kibocsátása útján is lehetősége van a Társaságnak.
A korábban közzétett és a fentiekben bemutatott tőke-átrendezés azért elengedhetetlen,
mert a Hydro-Tár Hungary Kft. 100%-os üzletrésze a SET GROUP Nyrt. jegyzett tőkéjének
részét képezi és a találmány kivezetése okán ez egy szükséges lépés a cég stabilitásának
megőrzése érdekében.
A találmány leírása miatt a Hydro-Tár Hungary Kft. a működési profilját is megváltoztatja, azt
a vállalatcsoport értékmegőrző programjához igazítja. Budapest, 2018. október 3
SET Nyrt