Sztem a semmiből jön majd a felívelés...ahogy itt már említették, a spekák felkapják és akkor menni fog. Amúgy technikai kép alapján én felfelé várom, engem is rohadtul meglep ez a pöcsölés.
Törölt felhasználó2018. 09. 27. 14:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Wartburg? :))
Törölt felhasználó2018. 09. 27. 14:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hónap vége van,a holnapi napra is ilyen dagonyát várok, ti hogy látjátok ?:)))))
Semmi gond. Veled nincs baj, még ha lefele is várod technikai kép alapján. Én felfele, aztán meglátjuk kinek lesz igaza, de ezért nem fogunk veszekedni. Amit írtam az ilyen 2 hetes huszárokra vonatkozik akinek nincs is más kommentje ezen a topikon kívül, de azért már tudja a frankót.
Ez egy marhasag,amit írtok,lehet az elmúlt évben több alaklommal volt set papirom ,mint nektek! Beragadt tulajok hajlamosak összekeverni az iranyfelismerést,a rosszindulattal.
Én biztos nem fogom sajnálni őket ha nyerünk, és akkor meg nem fogom visszaemlegetni hogy ők szóltak ha vesztünk. Mindenkinek a saját dolga mibe fekteti a pénzét. Azt nem értem hogy az ilyen Maripötyi meg Atyi meg Juli meg Halászúr meg Mutyurka meg a hasonló most kreált nickek minek akarnak beleokoskodni valamibe amihez felületesen sincsen közük. Aztán ha igazuk lesz kárörvendenek, ha meg nem akkor mennek más fórumra okoskodni más nickkel. Gyönyörűen jellemzi a mai magyar társadalom összetételét.
SET Nyrt