Uram , ez hogy csinálod pont akkor tették fel a bétre amikor ott voltam egy click és SET hír jött fel nekem is . Copy-ztam egyből és másoltam volna át a fórumba de Te ezt már megtetted , megelőztél ! Ja és 1GB -os netem van !:)))))) Egyébként köszi Mester !
Tárgy: a SET Real-Estate Kft. követelésvásárlása
Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest,
Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842, a továbbiakban: Társaság) Igazgatósága
az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
A Társaság leányvállalata, a SET Real-Estate Kft. (székhely: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27.,
cégjegyzékszám: 01-09-323422, a továbbiakban: Leányvállalat) 2019. január 21. napján
engedményezési előszerződést kötött.
A megállapodás értelmében a Leányvállalat egy 150.000.000,- Ft értékű ingatlanfedezettel
biztosított követelést kíván megvásárolni 109.000.000,- Ft ellenértékért. A szerződő felek
megegyezése értelmében a végleges engedményezési szerződés megkötésére legkésőbb
2019. február 4. napjáig kerül sor.
Budapest, 2019. január 22.
Nekem Konzum papírom soha nem volt még,Ml papiból Cig az volt max 1 hónapig 50% ot hozott, Opus 3,5 ft ról 12 Ft ig 3 hónapig,a többi papírba csak napiztam .Hosszú távra nem tartottam egyiket se
Sajnos nekem Jászai a napokban a Konzi díjátadón "megköszönte a kisbefektetők bizalmát" és jutalmazta is mintegy 30%-os minusszal és az árfolyam bizonytalan időre történő befagyasztásával! :)
forrás : Előfizetői VG teljes cikk : A SET Group hétfőn maradéktalanul megfizette a cégkivonatára bejegyzett, mind a négy végrehajtási jog alapjául szolgáló tartozását – jelentette be tegnap a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) standard kategóriájában nyilvántartott társaság a tőzsde honlapján. A cégkivonat tanúsága szerint további végrehajtási jog a SET-et nem terheli. A társaság haladéktalanul kérelmezi a cégbíróságnál a 2015-ben kelt bejegyzések törlését. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Nemzeti Bank felé a négy ügyben fennállt tartozások tőkeösszegét a tőzsdei cég a jogosultaknak már korábban megtérítette, a kifizetésekről a befektetőket 2017-ben és 2018-ban tájékoztatta – teszi hozzá a társaság. Hétfőn a járulékos költségek megfizetésére került sor.
SET Nyrt