Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én, ahogy néztem ma a könyvet azért 9600 környékén van/volt vételi erő. Azért az osztalék vágás után 1 hónappal ott vagyunk, mintha nem is vágtak volna.. a Mol meg szinte ott maradt, ahol a szelvényvágás utáni első napon volt.
9800 után többet vártam, bevallom. De ki kell józanodni, ez a Ricsi, hármat előre kettőt vissza. A short állomány aggasztó továbbra is, de nem tudom hova tenni. Ha a cél a lenyomás, miért nem történik meg soha? 200-at löknek rajta, aztán vergődik újra. De sose tolják tovább, pedig kis pénzzel is lehetne. De az emelkedés is ilyen amúgy. Hiába, ennyi idő után se ismerem ki ezt a papírt. :)
Még vettem záróban egy adagot. Egyébként hihetetlen, hogy az OTP az adó ellenére tud emelkedni, itt meg 210Ft zuhanás után + Nagy M. bejelentése után 2 nap alatt 55Ft--ot tudott csak emelkedni. A Telekom meg 5-6%-ot is emelkedett.
Ha esni fog venni fogok még. Nem akarom elhinni hogy minden ath-ra megy és ez meg az OTP nem bír. Ráadásul a gyógyszeresek adója is eltörlésre kerül. Ha vége lesz a shortos mókázásnak én itt valami komoly dolgot várnék
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.