Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én fundás alapon nem látom most a visszaesést. Az OTP t az srv viszi, a mol szakadni fog szerintem. A Richter Q2 jelentése valószínűleg ismét nagyon jó lesz… Semmi sem indokolja hogy visszakorrigáljon 9200 környékére. R9765
Jó ötlet! Megtaláltam, a TS37 az. Végre egy Richter TS-t is kiüthetnének már, el tudnám viselni. Az a bajom megint ha lesz egy felszúrás mondjuk 9900-re, azt utána meg is kéne tartani, de ekkora forgalommal hogy a fenébe fogjuk? Ha nem tartjuk meg és onnan megint jön a short végünk van... Meg se tudom számolni hány csúcs van a 98xx-99xx régióban... Nem akarok megint 9200-400 közt senyvedni 😮💨
Nekem is pár Ft híján majdnem teljesült egy pakkom eladása, de mivel már közel van a BUX shortos certi kiütése, így azt megvárom és csak utána adom el a pakkomat. A kiütés után egy 50-100Ft-ot még biztosan emelkedik a Richter.
Ahogy beírtad milyen gáz ez a papír egyből emelkedett, légyszi máskor is:) Pár Ft híján megmaradt a mai Ricsi adag, OTP-t viszont teljesen kitáraztam. Valszeg emelkedni fog tovább emiatt :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.