Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Van benne ráció azt kell mondjam. Ha úgy megönti mint ma , és nem lesz aki felszívja, jöhet egy 200 napos megint. Mondjuk én nem örülnék neki. :) Elegem van a lefele irányból. De friss tőke meg kéne, mert ez a mai egy semmi volt. Elvertek egy csomó pénzt a 9400 ostromához, és napi min záró.....
Ha most visszanézne az sem lenne katasztrófa nem? Én 91xx-ért már venném újra. Szerintem sokan mások is. Te meg így is meg úgy is tartod nem? Úgy értem a többség csak mozizik és oszti előtt úgy sem száll ki. Szóval, ha intézményi ki akar még nagyobb mennyiséget tárazni, akkor jobban jártok, ha a jelentés előtt fogadja el a hozzám hasonlók pénzét új tőkét szívva fel pár napon át, mint a jó jelentés adta vételi erőt meg titeket önt le teljesen nem? Jelentés után meg, ha nem szakadt le a naptár faktor csak húz majd valamit, ahogy közeleg az oszti. Ha rajzolok egy olyat, amin most jön egy pici korrekció, aztán a jelentés napján meghúzzák kilencfélre és onnan meg osztiig megvan a 10 az nem néz ki rosszul :) Nekem tetszene :)))
Mindig csak arra gondolok ha egyszer eljön a tudjukmi, mitévő legyek. Tudom hogy még addig rengeteg víz lefolyik a Dunán, sőt lefelé is mehet stb., de állandóan ez jár a fejemben.... Hogy akkora ökrök voltunk és még egyszer nem kéne eljátszani. Másik oldalról viszont csak bennem van, hogy a célt most simán 10500 körülre tenném, több dolog miatt is. Nem hagy nyugodni ez az srv sem, ha lenne belőle egy hír, hogy megindítják a programot, itt azonnal lenne egy hatalmas ugrás, és a shortok (ha vannak) tuti záródnának. Ez már akár önmagában is fellökhetné pár százat. Akkor jelentés, osztalék. Na meg itt volt ez a hír is, várjuk mi sül ki belőle. Emelkedik most is szép lassan, de nekem hiányzik valami kitöréses feeling, és egy-két 3-4 milliárdos nap. Nem akarok eladni egy darabot se ezek miatt. Pedig nagyon lelassult most tényleg az emelkedés. Ha megjártam a másik 2 certivel, a mostanit kellene elvinni minél tovább hogy a megérdemelt juss meglegyen, ha már ennyire kitartottam a Ricsi mellett.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.