Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nincs kizarva. Azert a ricsi vezetese se szeretne ugy odamenni kozgyulire hogy jol beesett az arfolyam . Plane hogy ujak mert erik mar kiszallt. Szoval lehet a maradek srvt ugy idozitik esetleg. De araszolunk fel szoval meglehet 9900 folotti szint , el is adok mindent ott mar :D
Április 25 közgyűlés, május 14 negyedéves report Ezek a fontos dátumok most Én ath-t várok a fent említett 2 nap közötti időszakra ez az én prognózisom
Ráadásul ez csak a mini fülescsésze, én már márciusban a nagy csészéről beszéltem mint opció. Napos chart, tavaly szeptemberi Ath-tól idén februárig ott a csésze, a füle pedig most formálódik március volt a lefelé menet, április pedig a felfelé menet, ezért írom mindig hogy április végére május elejére várom az ath-t, vagy 10k támadást kinek hogy tetszik.
Ok. Szerintem az elmúlt napok vételi erejével átvittük volna az 500at. Hetekig öntötték, nem csoda hogy a vételi oldal is óvatosabb. Nagyon optimista vagyok az emelkedést illetően, de egy short zárásos támadás esetére még tartogatok skúlót. Másra szeretném felhasználni...!
Ma sem történt semmi, kevés érdemleges történt a napokban, nagyon be van szorulva az árfolyam, pozitív hogy nem esik, és mindig egy picit araszol fel. Kialakult a füles csésze? főlhet a kavé? https://invst.ly/14d160
Kicsit árnyaltabban látom. :) 9500 körül nagy a nyomás, de nem mindenáron adják, ez igaz. Van vevő is aki veszegeti. Zárás inkább azt mondanám hogy nem kötötték le. :) Semmi nem változott, emelkedő csatorna tető és leszorító mind 9500 környéke. Ha megugorja új ath jön.
Ha áttörte volna a 100-as és 200 az mozgót akkor lehetett volna nagyot szakítani. Én eladtam amikor nagyon megállt a 100-as felett, mert gyanús lett, hogy fordulni szeretne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.