Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elég nagy folyó lesz nem árt ha lelkileg készülünk rá! Például hogy a partján majd ne kezdjük el dobálni a longokat aztán méltatlankodunk, hogy nincs benne erő! Ha bennünk lesz akkor a papírban is lesz, végül is a részei vagyunk!😃
Bízom benne, hogy innen (ha lassan is)elindulhat felfelé. Zárás után csak pár percig tudtam a gép előtt maradni, de én nem láttam addig komoly eladó tételt sem a könyvben, mint pl tegnap, meg az elmúlt napokban. Ha naiv volnék, azt mondanám, biztos elfogyott a nagy eladó, de ezt szerintem még egyelőre csak szép álom, utólag majd kiderül.
0.618 (9330)tartja még, de látjátok, hogy mekkora rajta a nyomás!!! Nem tudom merre fog menni!! AZ IRÁNY MÉG NEM DŐLT EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az OTP-nél már rég elfogyott a TL89-90 és meg van még. Néha van benne eladó. Most úgy néz ki elfogyott a Richternél az öntői mennyiség. Itt van a Mol osztalék várakozás bejelentése. A piac keveselli, és meg is lett az eredménye. Ebből következtetéseket vonhat le az OTP, Mtel, és a Richter is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.