Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt azért álmomban sem gondoltam 9900 környékén, hogy pár hét alatt ide jutunk. Tényleg tisztára mint szeptemberben ! De én is jobban viselem, mert akkor egy kiütés sokkal jobban fájt volna mint most.
A főfezér megtette, amit meg lehetett, megöregedett elfáradt. Én ebbe nem látnék bele többet. A kutatás-fejlesztés megy tovább, Cariprazine egy fejős tehén termék. Idén még bődületesebb haszonkulccsal. Ahogy Beze is írta, ez egy tavaly őszihez hasonló nyögvenyelős időszak.
sokan belevettek de nagyon rezeg a léc. nem ahathor félék rajzai miatt...Hanem mert leül az ember azt számol..))9k alatt szerintem szorja mindneki majd...Nagy vevő meg minek vegye??? Mit csinál vele kap 400 FTosztalékot.? . MSCI index sulyozs nem ajnlja Cece sulyozs szinten nem...az idő pöröga részvény szar-következő súlyozás május...Richter nagyon elbaszta hogy nincs srv...Fővezér se véletlen mondott le..
Aki kitartó jól fog járni. Mit szenvedtünk tavaly ősszel, és most ugyanezt érzem. De most sokkal jobban viselem. Megedződtem. Ahogy 10k-nál azt hittük hogy na most megindul ugyanaz lesz most is fordítva, már a bohóc is 8500-re várja , meg sokan mások is, lesz majd annyi, ha pár év múlva harmadolják. :D
Milyen játékos lehet az, aki több százezres tételben ad el már hetek óta kifogyhatatlanul ? Nincs valakinek valamilyen bróker ismerőse ? Nem mintha bármit is számítana, csak merő kíváncsiságból érdekelne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.