Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha holnapig nem szívat meg minket a kedves kormányunk, akkor szerintem nem kell aggódni, nem fog bekövetkezni a 2 évvel ezelőtti szabadesés. Holnap minden kiderül.
Baj és pánik akkor lesz, ha a történelem ismétli önmagát. 2022 januárja a szemem előtt lebeg. Az elmúlt hetek csárt mintázata félelmetesen hasonló Richter esetében. A hetes idősík emaitt aggodalomra ad(hat) okot, az én olvasatomban. Havi viszont nem csúnya, benne a kitörés lehetősége. Amit nem értek, hogy a saját rv vásárlás se ad akkora alapot, hogy meginduljon. Hol a bizalom? Egyenlőre továbbra sem akarok több pénzt benne parkoltatni.
Én is gondolkodom (most 0 körül kiszállhatnék), de ha eladnám akkor biztos, hogy rakéta szerű emelkedés kezdődne, ahogyan ez az én eladásaim után lenni szokott.
dax fordult, megvolt a várt tegnap esti usa esés behozás, usa futik szép zöldek, gondolom dax nem akar ma pluszban zárni, de holnap kari előtt pluszosnapja lesz.... Remélem Otp is marad szép mínusz és nem viszi el megint a BUX emelkedést.
A mai eséshez a végső lökést a 13:31 kor vételi áron kiszórt 2260 db TL39 okozta. Köszönjük meg neki... Valószínű jó nagy bukóban adta el, nem bírta tovább.
én megfogadtam és tartom, 9xxx előtt nem adom el....bízok azokban a jelekben, amelyek oda mutatnak.... (dupla alj, alsó kanócok, emelkedő 3szög, célárak, jó gyj-k, srv)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.