Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jó napot! Bizony ezt írtam én i tegnap,ez nem osztipapír,lehet,nem is esi le teljesen az osztit. A 8450 ft-nál technikai szintet tört ki a papír, minimum 400 ft lehet benne innen.
Ha shortolnám én is minimum ezt várnám. Nincs ezzel gond, csak tegyél be stop-lost. . Az a baj a Richterrel, hogy sokszor érthetetlen, hogy miért esik. Most úgy tűnik, jó erőben van., de ez bármikor változhat. (Persze Orbánék sokat segíthetnek egy esés kialakulásában.)
szerintem most jön egy esés 8400 körülig, mint támasz, ott megvetetik az osztalékra vevőkkel, majd 8000 lesz az oszti vágáskor, ami megint megtartja a tervek szerint srv-vel...
Ezt én is néztem, de volt már olyan, éppen a Richternél kétszer is, amikor huzamosabb ideig (2015 novembere és 2019 október-novembere) volt túlvett napos RSI-n... persze ez most nem jelent semmit, csak úgy a magam megnyugtatása végett írtam, hogy miért nem dobom mégse, pedig kéne... :D
Érdekes egy ajánló és az időzítése is erősen elgondolkodtató... 8600-nál, 600 Ft menet után megírja utólag, hogy 8450-nél vétel, 8700 ellenállás, majd 9150. Megint palira akarják venni a népet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.