Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csend van mert mindenki figyel, hogy mi is lesz! Nem vesznek semmit most, holnap ünnep és amúgy is necces..(csontvázak")! Nekem csak 10db maradt, még" nyerő! Sajnáltam az olcsó beszerzéseket kiszórni, de volt már olcsó papír, ami drága lett később..! Inkább no cidri, max egy kis daytrade, ha van időm figyelni....
Jó reggelt ! Mi ez a nagy csönd itt a topikban ? Mindenki eladta már én nem 2.5 m vagyok bent 200.000 mínusszal nincs mit szégyelni rajta. Ez van majd lesz jobb vagy rosszabb
-Erste:-- A Richter a csökkenő trendcsatornából
is kiesett ma, hiába számít defenzív részvénynek. Sok fog a záráson
múlni. Amennyiben a trendcsatornán kívül zár a részvény, az negatív
jelzésnek számítana, ami további csökkenést vetítene elő. Most éppen a
7.305-ös szinten billeg az árfolyam. Támasz és ellenállás szintek
Jó napot! Na hazaérve,azt hittem megtámadott minlet az Oroszok.- Ilyen BUX esés 1-éve a háború kezdetekor volt 1-nap alatt.- 43400 pont reggel-a minimuma meg 40100 pont.- Majdnem 3500 pont napon belül.-
Törölt felhasználó2023. 03. 13. 15:30
Mai nap szemléletesen mutatja az egyes részvények bétáját.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.